Optibeam Savage 7 ronde 3640lm lange afstand hoofdlamp

Savage 7 hoofdlamp van Savage Optibeam

Deze savage hoofdlamp van Optibeam is geschikt voor zowel liefhebbers als professionals. De Savage hoofdlamp modellen van Optibeam zijn voorzien van LED grootlicht en LED dimlicht

De Savage long-range hoofdlamp vanOptibeam is uitgerust met een oranje of wit positielicht.

De Savage 7 Long Range Headlamp vanOptibeam heeft een lichtstroom van 3640lm en een lichttemperatuur van 5000K

De Savage 7 grootlicht vanOptibeam heeft een diameter van 178mm en een diepte van 78mm

De koplamp is goedgekeurd voor R112, R10 en R10

PL1605-NS2074
€ 158,95
€ 158,95 € 131,36
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 158 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 158 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,58.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Optibeam Savage 7 ronde koplamp 3640lm

De Savage 7 koplamp vanOptibeam is een must-have keuze voor gepassioneerde bestuurders die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare verlichting. Dit grootlicht is geproduceerd door Optibeam Lights, een toonaangevend bedrijf op het gebied van autoverlichting, en biedt onberispelijke prestaties, duurzaamheid en stijl.

Dankzij de geavanceerde technologie straalt het Savage 7 grootlicht vanOptibeam een extreem heldere lichtbundel uit die de omgeving effectief verlicht, zelfs in moeilijke omstandigheden. Met een indrukwekkend vermogen en een aanzienlijk bereik zorgt deze extra lamp voor maximale zichtbaarheid, zodat je obstakels, gevaren en wilde dieren op de weg kunt waarnemen, waardoor je veiligheid tijdens het rijden verbetert.

Het ontwerp van de Savage 7 weglamp vanOptibeam is zowel robuust als stijlvol, met een schok- en trilbestendige behuizing. Hij is ontworpen om de extremen van off-road rijden en de elementen te weerstaan. Bovendien zorgt de lange levensduur ervoor dat je vele jaren kunt genieten van de uitzonderlijke prestaties zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

De installatie van het Savage 7 grootlicht vanOptibeam is eenvoudig en veelzijdig, zodat je het op verschillende voertuigen kunt monteren, waaronder vrachtwagens, SUV's en terreinwagens.

Kortom, de Savage 7 wegkoplamp vanOptibeam is een vertrouwde metgezel voor autoliefhebbers. Met zijn krachtige verlichting, uitzonderlijke duurzaamheid en stijlvol design verhoogt hij de veiligheid en het rijplezier, waar je ook naartoe gaat.

PL1605-NS2074

Gegevensblad

Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
9-36V
Certificering
CEE R10
CEE R112
ECE R7
Lumen
3640 lm
Lichtgevende afstand (1lux)
345m
Diameter
178 mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
6000 lm
Diepte
78 mm
type verbinding
Rouge
Revêtement
5000
Marque
Optibeam

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: