Optibeam Savage 5 ronde langeafstandskoplamp 1580lm

Savage 5 hoofdlamp van Savage Optibeam

Deze Savage-hoofdlamp met groot bereik van Optibeam is geschikt voor zowel liefhebbers als professionals. De Savage hoofdlamp modellen van Optibeam zijn voorzien van LED grootlicht en LED dimlicht

De Savage grootlicht vanOptibeam is uitgerust met een oranje of wit positielicht.

Het Savage 5 grootlicht vanOptibeam heeft een lichtstroom van 1580lm en een lichttemperatuur van 5000K

De Savage 5 koplamp vanOptibeam heeft een diameter van 127mm en een diepte van 78mm

De koplamp is goedgekeurd voor R112, R10 en R10

PL1605-NS2073
€ 99,95
€ 99,95 € 82,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 99 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 99 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Optibeam Savage 5 ronde koplamp 1580lm

De Savage 5 koplamp vanOptibeam is een must-have keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare verlichting. Ontworpen door Optibeam Lights, een leider in de autoverlichtingsindustrie, biedt deOptibeam Savage 5 Road Koplamp de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl.

Dankzij de geavanceerde technologie produceert de Savage 5 koplamp vanOptibeam een ultraheldere lichtbundel die de omgeving effectief verlicht, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Met een indrukwekkend vermogen en een aanzienlijk bereik zorgt deze extra lamp voor maximale zichtbaarheid, zodat je obstakels, gevaren en wilde dieren op de weg kunt zien, waardoor je rijveiligheid verbetert.

Het ontwerp van de Savage 5 weglamp vanOptibeam is zowel robuust als stijlvol, met een schok- en trilbestendige behuizing. De lamp is bestand tegen de ontberingen van off-road rijden en extreme weersomstandigheden. Bovendien zorgt de lange levensduur ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de uitstekende prestaties, zonder in te leveren op kwaliteit.

Dankzij de eenvoudige en veelzijdige installatie kan het Savage 5 grootlicht vanOptibeam op verschillende voertuigen worden gemonteerd, waaronder vrachtwagens, SUV's en terreinwagens.

Kortom, de Savage 5 koplamp vanOptibeam is een vertrouwde metgezel voor autoliefhebbers. Met zijn krachtige verlichting, uitzonderlijke duurzaamheid en stijlvolle design biedt hij een veiligere en aangenamere rijervaring, waar je ook gaat.

PL1605-NS2073

Gegevensblad

Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
9-36V
Certificering
CEE R10
CEE R112
ECE R7
Lumen
1580lm
Lichtgevende afstand (1lux)
308m
Diameter
127 mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
2000lm
Diepte
78 mm
type verbinding
DT3
Revêtement
5000
Marque
Optibeam

Dit vind je misschien ook leuk