Fristom 1 led rond inbouwpositielicht, rood

Inbouw rond positielicht met 1 rode LED van het merk Fristom

Het ronde rode positielicht is zeer slagvast

Het rode positielicht kan op de leidingen van het voertuig worden gemonteerd met behulp van een extra rubberen ring die in de set wordt meegeleverd

Fristom De afmetingen van het ronde positielicht van zijn:

  1. diameter: 32 mm
  2. diepte: 17.2mm
  3. Diameter van het verzonken deel: 19.6mm

Fristom Het 1 LED ronde positielicht uit is verkrijgbaar in wit, rood, oranje, blauw en groen

E9-goedgekeurd

FG0074CFT
€ 6,30
€ 6,30 € 5,21
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 6 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 6 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,06.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 1 rood LED rond parkeerlicht

Het ronde parkeerlicht met 1 rode LED van Fristom is ontworpen voor een betrouwbare, zichtbare signalering, zelfs in moeilijke omstandigheden. Dit compacte model is bijzonder slagvast, waardoor de duurzaamheid en prestaties in verschillende omgevingen gegarandeerd zijn.

Met een diameter van 32 mm en een diepte van 17,2 mm valt het positielicht op door zijn kleine formaat, terwijl het een hoge lichtopbrengst biedt dankzij de rode LED. Het inbouwdeel heeft een diameter van 19,6 mm, wat een discrete en veilige installatie mogelijk maakt.

De lamp kan rechtstreeks op de leidingen van het voertuig worden gemonteerd met behulp van een extra rubberen inzetstuk dat in de kit wordt meegeleverd. Dit model is ook verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder wit, oranje, blauw en groen, zodat het kan worden aangepast aan specifieke bewegwijzeringsbehoeften.

Dit positielicht is E9-gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat het volledig voldoet aan de wettelijke vereisten voor gebruik op de weg.

FG0074CFT

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Certificering
EMC E9
Diameter
32 mm
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: