Horpol rechthoekig positielicht rood retro-reflector

12/24V rode LED markeringslichten van Horpol

Design & discreet, de Horpol rode rechthoekige markeringslamp heeft 1 LED.

De afmetingen van de Horpol rode markeringslamp zijn: 120 x 42 x 17 mm.

Deze rode rechthoekige markeringslamp van Horpol is ontworpen om aan de zijkanten van een vrachtwagen of trailer te worden geïnstalleerd om de breedte en hoogte aan te geven

Deze Horpol zwaailamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

FG0634LD
€ 8,54
€ 8,54 € 7,06
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rechthoekig rood retro-reflector markeringslicht

Als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om de breedte en hoogte van je truck of trailer aan te geven, dan is de rode rechthoekige markeringslamp van Horpol precies wat je nodig hebt. Dit rode Horpol doorrijlicht is eenvoudig te installeren en maakt het voor andere bestuurders gemakkelijker om je op de weg te zien.

Kwaliteitsontwerp voor optimale zichtbaarheid

De Horpol uitklaringslamp is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De rode kleur van de lamp is gemakkelijk herkenbaar en geeft een effectieve indicatie van de breedte en hoogte van je voertuig. Het ontwerp van de uitklaringslamp is ook bestand tegen schokken en trillingen, zodat het product lang meegaat.

Een goedgekeurd product voor maximale veiligheid

De rode rechthoekige doorrijlicht van Horpol is CE-goedgekeurd en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat het product voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien draagt het lagere energieverbruik van LED's bij aan een ecologischer en zuiniger gebruik van het product.

Kortom, de rode doorrijverlichting van Horpol is een veilige en effectieve keuze om de breedte en hoogte van uw voertuig aan te geven. Met zijn kwaliteitsontwerp, optimale zichtbaarheid en naleving van de strengste veiligheidsnormen kun je er zeker van zijn dat dit product aan je behoeften voldoet en lang meegaat.

FG0634LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
45,9 mm
Lengte
119,6 mm
Breedte
25,2 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk