Was slank 3 rood LED positielicht

Was slim 3 LED rood positielicht

De Was Slim 3 LED rode positielicht is een uitzonderlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor bewegwijzering. Dit positielicht is speciaal ontworpen voor maximale zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid.

Met zijn slanke, elegante ontwerp past dit rode LED-positielicht perfect bij elk type voertuig. De robuuste, weerbestendige behuizing biedt optimale bescherming tegen externe omstandigheden en zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

De drie ultraheldere LED's die in dit positielicht zijn ingebouwd, zorgen voor een uitzonderlijke helderheid en maximale zichtbaarheid voor andere bestuurders op de weg. Dag of nacht, deze positielicht is ontworpen om de aandacht te trekken en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Deze Slim 3 LED rode markeringsverlichting is eenvoudig te installeren en is geschikt voor verschillende voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motoren en aanhangers. Het kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd, afhankelijk van je voorkeuren en specifieke behoeften.

Bovendien is dit LED positielicht energiezuinig, waardoor het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie is. Dankzij de lange levensduur kun je erop rekenen dat deze positielamp jarenlang meegaat en niet vaak vervangen hoeft te worden.

Kortom, de Was Slim 3 LED rode markeringsverlichting is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, zichtbare en esthetisch aantrekkelijke bewegwijzering. Het slanke ontwerp, de uitzonderlijke helderheid, duurzaamheid en eenvoudige installatie maken het een essentieel accessoire voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en het toevoegen van een modern tintje aan je voertuig.

FG0709W97.1
€ 8,19
€ 8,19 € 6,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

was merk 3 led rood positielicht

rood positielicht met rode lens

Het Was rood positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen van het Was positielicht zijn:

  1. lengte: 83.8mm
  2. Hoogte: 24.2mm
  3. Diepte: 10.4mm

Het positielicht voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0709W97.1

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
3

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk