Horpol positielicht slim oranje lichtbuis

Horpol positielicht slim oranje lichtbuis

Horpol's smalle positielicht met lichtbuis is een nieuw, hoogwaardig product dat is ontworpen om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig te vergroten. Dit Horpol doorrijlicht is speciaal ontworpen voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers, campers en caravans.

Het Horpol doorrijlicht heeft een ultraslank en duurzaam ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die extra functionaliteit aan hun voertuig willen toevoegen zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk of de prestaties. De behuizing van het uitklaringslicht is gemaakt van ABS van hoge kwaliteit om weerbestendigheid, duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen.

De Horpol uitrijlicht is uitgerust met ultraheldere LED-lichtbuizen die zorgen voor optimale zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, zelfs bij mist of regen. De LED's zijn energiezuinig, zodat je kunt genieten van superheldere verlichting zonder je zorgen te maken over brandstofverbruik of lege batterijen.

Horpol's smalle doorrijlicht met lichtbuis voldoet aan de EU-veiligheidsnormen en is E-mark goedgekeurd, wat garandeert dat dit product aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en veilig is voor gebruik op de weg.

Over het geheel genomen is de smalle doorrijlamp met lichtbuis van Horpol een uitstekende keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Het is eenvoudig te installeren, biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid in alle rijomstandigheden en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

FG2333LD
€ 14,21
€ 14,21 € 11,74
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol 12/24V oranje smalle doorgangs-/positielichten

Dit Horpol contourlicht heeft een oranje lichtbuis

De afmetingen van de Horpol smalle markeringslamp zijn: 133,8x26,8x14,4.

Dit Horpol contourlicht voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG2333LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
26,8 mm
Lengte
133,8 mm
Breedte
14,4 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: