Fristom 5-functie achterlicht 12V Bajonet rechts

5-functie achterlicht met 5-polige bajonetaansluiting Fristom

Het multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor de rechterkant van het voertuig

Het achterlicht van Fristom heeft 5 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer en achteruitrijlicht

Het 5-functie achterlicht van Fristom is slagvast en heeft een spanning van 12-15V nodig

Het 5-functie achterlicht van Fristom heeft een beveiliging tegen omgekeerde polariteit

de afmetingen van het Frispol 5-functie achterlicht zijn:

  1. Lengte: 200mm
  2. Hoogte: 130 mm

FR6224FT270
€ 108,85
€ 108,85 € 89,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 108 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 108 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom bayonnet 5-functie 12V achterlicht

Het 5-functie achterlicht van Fristom is een hoogwaardig achterlicht van Fristom, een bekend merk op het gebied van auto-apparatuur. Deze achterlichten zijn ontworpen om uitzonderlijke prestaties en een stijlvol uiterlijk te bieden voor uw voertuig.

Het 5-functie achterlicht van Fristom is uitgerust met de nieuwste LED-technologie, wat een intense helderheid en een betere zichtbaarheid op de weg garandeert. Dankzij het innovatieve ontwerp produceren deze achterlichten een heldere, scherpe lichtstraal, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien, zelfs in moeilijke rijomstandigheden.

Het ontwerp van het 5-functie achterlicht van Fristom is zowel functioneel als esthetisch. De gebruikte materialen van hoge kwaliteit garanderen een uitzonderlijke duurzaamheid en zijn bestand tegen weersinvloeden en trillingen. Bovendien is het snel en eenvoudig te monteren en past het perfect op de originele achterlichtlocaties van uw voertuig.

Het 5-functie achterlicht van Fristom is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals dynamische richtingaanwijzers, die een moderne en elegante touch aan uw voertuig toevoegen. Deze dynamische richtingaanwijzers geven een vloeiend en opvallend lichteffect, verbeteren de veiligheid en vestigen de aandacht van andere bestuurders op uw bedoelingen wanneer u van richting verandert.

Samengevat is het 5-functie achterlicht van Fristom een ideale keuze voor voertuigeigenaren die kwaliteit, prestaties en uiterlijk belangrijk vinden. Hun geavanceerde LED-technologie, uitzonderlijke duurzaamheid en moderne design maken ze tot de perfecte accessoire om je voertuig te verbeteren en je veiligheid op de weg te vergroten.

FR6224FT270

Gegevensblad

Montageafmetingen
Wet
Reflector
Ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk