Fristom 5-functie achterlicht 12V Bajonet links

5-functie achterlicht met 5-polige bajonetaansluiting Fristom

Het multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor de linkerkant van het voertuig

Het achterlicht van Fristom heeft 5 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer en mistlicht

Het 5-functie achterlicht van Fristom is slagvast en vereist een spanning van 12-15V

Het 5-functie achterlicht van Fristom heeft een beveiliging tegen omgekeerde polariteit

de afmetingen van het Frispol 5-functie achterlicht zijn:

  1. Lengte: 200mm
  2. Hoogte: 130 mm

FR6200FT270
€ 108,85
€ 108,85 € 89,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 108 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 108 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 5-functie achterlicht 12V Bajonet links

Het 5-functie achterlicht van Fristom is een achterlicht van hoge kwaliteit van een gerenommeerd merk op het gebied van auto-apparatuur, Fristom. Deze achterlichten zijn speciaal ontworpen om uw voertuig uitzonderlijke prestaties en een stijlvol uiterlijk te geven.

Het 5-functie achterlicht van Fristom is uitgerust met de nieuwste LED-technologie, wat zorgt voor een intense helderheid en een betere zichtbaarheid op de weg. Dankzij het innovatieve ontwerp produceren deze achterlichten een heldere en precieze lichtstraal, zodat andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien, zelfs in moeilijke rijomstandigheden.

Het ontwerp van dit achterlicht combineert functionaliteit en esthetiek. De gebruikte materialen van hoge kwaliteit garanderen een uitzonderlijke duurzaamheid en zijn bestand tegen weersinvloeden en trillingen. Bovendien is het snel en eenvoudig te monteren en past het perfect op de originele achterlichtlocaties van je auto.

Het 5-functie achterlicht van Fristom biedt ook geavanceerde functies zoals dynamische richtingaanwijzers, die een moderne en elegante touch aan uw voertuig toevoegen. Deze dynamische richtingaanwijzers geven een vloeiend en opvallend lichteffect, verbeteren uw veiligheid en vestigen de aandacht van andere bestuurders op uw bedoelingen wanneer u van richting verandert.

Kortom, het 5-functie achterlicht van Fristom is de perfecte keuze voor voertuigeigenaren die waarde hechten aan kwaliteit, prestaties en uiterlijk. De geavanceerde LED-technologie, uitzonderlijke duurzaamheid en moderne esthetiek maken het een ideaal accessoire om uw voertuig te verbeteren en uw veiligheid op de weg te vergroten.

FR6200FT270

Gegevensblad

Montageafmetingen
Links
Reflector
Ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk