Was universeel rechthoekig multifunctioneel achterlicht

was universeel rechthoekig multifunctioneel achterlicht

Dit multifunctionele achterlicht van Was kan aan de linker- of rechterkant van het voertuig worden geïnstalleerd

Het licht heeft 6 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. achteruitrijlicht
  4. mistlicht
  5. dynamische richtingaanwijzer
  6. retroreflector

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 306mm
  2. Breedte: 133mm
  3. Diepte: 60.6mm

De koplamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FR1298DDLPW185DD
€ 156,86
€ 156,86 € 129,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 156 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 156 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,56.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was universeel rechthoekig multifunctioneel achterlicht

Het Was universeel multifunctioneel achterlicht is een hoogwaardig stuk gereedschap dat is ontworpen om optimaal zicht en meer veiligheid op de weg te bieden. Dit veelzijdige achterlicht is ideaal voor voertuigen van verschillende typen en modellen.

Met zijn elegante, moderne ontwerp is dit achterlicht zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Het is uitgerust met verschillende functies waardoor het een veelzijdige keuze is voor veeleisende bestuurders. De verschillende functies omvatten een remlicht, positielicht, knipperlicht, mistlicht en achteruitrijlicht.

Het universele multifunctionele achterlicht van Was is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en bestendigheid tegen zware weersomstandigheden gegarandeerd zijn. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en past op de meeste voertuigen, waardoor het een praktische keuze is voor auto-, vrachtwagen- en motorbezitters.

Dit achterlicht voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen en biedt maximale zichtbaarheid voor andere weggebruikers, waardoor het risico op ongelukken wordt verkleind. De lichtintensiteit is perfect aangepast voor een goede zichtbaarheid overdag en 's nachts.

Kortom, het universele multifunctionele achterlicht van Was is een ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid en het uiterlijk van hun voertuig. Met zijn moderne design, vele functies en superieure bouwkwaliteit biedt dit achterlicht optimale prestaties en langdurige betrouwbaarheid.

FR1298DDLPW185DD

Gegevensblad

IP
IP66
IP 68
Spanning
12/24V
Lengte
307 mm
Breedte
134 mm
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Mistlampen
Ja
Diepte
60 mm
Vorm
Rechthoekig
type verbinding
kabel
indicator
ja
hoofdstraal
ja
Nummerplaatverlichting
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk