Was multifunctionele achterlicht rechthoekige kabel Links

was multifunctioneel achterlicht, rechthoekig, links

Dit multifunctionele achterlicht van Was wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Het licht heeft een kabelaansluiting

Het licht heeft 6 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. achteruitrijlicht
  4. mistlicht
  5. dynamische richtingaanwijzer
  6. retroreflector

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 306mm
  2. Breedte: 133m
  3. Diepte: 60.6mm

De koplamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FR1278DDLW184DD
€ 158,17
€ 158,17 € 130,72
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 158 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 158 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,58.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was multifunctioneel achterlicht rechthoekige kabel Links

Het universele multifunctionele achterlicht van Was is een hoogwaardig stuk gereedschap dat is ontworpen om de zichtbaarheid te verbeteren en de veiligheid op de weg te vergroten. Dit veelzijdige licht is ideaal voor verschillende typen en modellen voertuigen.

Dankzij het elegante, eigentijdse ontwerp is dit achterlicht zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Het biedt een aantal functies die het een veelzijdige keuze maken voor veeleisende bestuurders. Deze omvatten een remlicht, positielicht, richtingaanwijzer, mistlicht en achteruitrijlicht.

Het universele achterlicht van Was is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en bestand tegen zware weersomstandigheden. Het is eenvoudig te installeren en past op de meeste voertuigen, waardoor het een praktische optie is voor auto-, vrachtwagen- en motorbezitters.

Dit achterlicht voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen en zorgt voor maximale zichtbaarheid voor andere weggebruikers en helpt het risico op ongelukken te verkleinen. De lichtintensiteit is ideaal voor optimale zichtbaarheid, dag en nacht.

Kortom, het universele multifunctionele achterlicht van Was is de ideale keuze voor bestuurders die bezorgd zijn over de veiligheid en esthetiek van hun voertuig. Met zijn moderne design, vele functies en superieure bouwkwaliteit biedt dit achterlicht optimale prestaties en langdurige betrouwbaarheid.

FR1278DDLW184DD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Lengte
305 mm
Breedte
134 mm
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Diepte
60 mm
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk