Fristom multifunctioneel rechthoekig achterlicht 24V rechts

rechthoekig multifunctioneel achterlicht Fristom

Dit rechter achterlicht van Fristom werkt alleen met een 24v elektrisch systeem

Het grootlicht Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer, mistlicht, achteruitrijlicht en retroreflector

Het multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor alle soorten aanhangwagens, diepladers en opleggers

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft een duurzame, hermetisch gesloten constructie die zorgt voor een perfecte waterdichtheid en bestendigheid tegen alle weersomstandigheden

Het Fristom multifunctionele achterlicht heeft een geïntegreerde LED-verlichtingsregeling die compatibel is met de elektronische systemen van het voertuig om boordfoutcodes te voorkomen

Het Fristom multifunctionele achterlicht heeft een universele bevestigingsboutafstand: 152mm

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 630mm
  2. Hoogte: 168 mm
  3. Diepte: 72 mm

De Fristom koplamp is E9 en EMC goedgekeurd

FR0700PFTB
€ 125,91
€ 125,91 € 104,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 125 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 125 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 24V rechthoekig multifunctioneel achterlicht, rechts

Het topachterlicht van Fristom biedt superieure prestaties en een stijlvolle look voor je voertuig. Dit achterlicht is speciaal ontworpen voor moderne voertuigen en biedt veelzijdige functies en duurzaamheid dankzij de heldere LED-verlichting.

Het multifunctionele achterlicht van Fristom onderscheidt zich door het aantrekkelijke ontwerp en de hoogwaardige constructie. De heldere glazen lenzen optimaliseren de lichtverspreiding en zorgen voor maximale zichtbaarheid op de weg. De gebruikte LED's bieden een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare en voordelige keuze is.

Naast zijn mooie uiterlijk en uitstekende prestaties biedt dit achterlicht geavanceerde functies zoals dynamische knipperlichten die een moderne, opvallende touch aan je voertuig geven. De dynamische richtingaanwijzers hebben een vloeiende knippervolgorde, wat de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert.

De installatie van het multifunctionele achterlicht van Fristom is ook eenvoudig en probleemloos. Het is speciaal ontworpen om perfect op uw voertuig te passen, waardoor een eenvoudige installatie en optimale compatibiliteit gegarandeerd zijn.

Kortom, het multifunctionele achterlicht van Fristom is de ideale keuze voor voertuigeigenaren die waarde hechten aan stijl en veiligheid. Met zijn elegante design, heldere LED-verlichting, dynamische richtingaanwijzers en eenvoudige installatie zal dit achterlicht het uiterlijk van uw voertuig verbeteren en tegelijkertijd de zichtbaarheid en veiligheid op de weg vergroten.

FR0700PFTB

Gegevensblad

Montageafmetingen
Wet
Vorm
Rechthoekig
type verbinding
kabel
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: