Fristom rechthoekig multifunctioneel achterlicht 24V links

rechthoekig multifunctioneel achterlicht met een bochtverlichting van Fristom

Dit achterlicht Fristom werkt alleen met een 24v elektrisch systeem

Het grootlicht Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, knipperlicht, achteruitrijlicht, mistlicht en retroreflector

Het multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor alle soorten aanhangwagens, diepladers en opleggers

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft een duurzame, hermetisch gesloten constructie die zorgt voor een perfecte waterdichtheid en bestendigheid tegen alle weersomstandigheden

Het Fristom multifunctionele achterlicht heeft een geïntegreerde LED-verlichtingsregeling die compatibel is met de elektronische systemen van het voertuig om boordfoutcodes te voorkomen

Het Fristom multifunctionele achterlicht heeft een universele bevestigingsboutafstand van 152 mm

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 630mm
  2. Hoogte: 168 mm
  3. Diepte: 72 mm

De Fristom koplamp is E9 en EMC goedgekeurd

FR0700LFTB
€ 125,91
€ 125,91 € 104,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 125 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 125 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 24V rechthoekig multifunctioneel achterlicht links

Het topmodel multifunctionele achterlicht van Fristom, ontworpen om superieure prestaties en een stijlvolle look te bieden voor je voertuig. Deze achterlichten zijn speciaal ontworpen voor moderne voertuigen en bieden heldere, duurzame LED-verlichting.

De multifunctionele achterlichten van Fristom onderscheiden zich door hun aantrekkelijke design en hoogwaardige constructie. Ze zijn voorzien van heldere glazen lenzen die zorgen voor een optimale lichtverspreiding, waardoor ze een maximale zichtbaarheid op de weg bieden. De LED's die in deze achterlichten worden gebruikt, bieden een hoge helderheid en een lange levensduur, waardoor ze een betrouwbare en voordelige keuze zijn.

De multifunctionele achterlichten van Fristom zijn ook uitgerust met geavanceerde functies zoals dynamische richtingaanwijzers, die een moderne en opvallende touch aan je voertuig geven. Dynamische richtingaanwijzers vallen op door hun vloeiende, vloeiende knipperreeks, waardoor ze de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbeteren.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht en uitzonderlijke prestaties is het multifunctionele achterlicht van Fristom ook eenvoudig te installeren. Het is ontworpen om perfect op je voertuig te passen, zodat je verzekerd bent van een probleemloze installatie en optimale compatibiliteit.

Kortom, het Fristom multifunctionele achterlicht is de ideale keuze voor stijl- en veiligheidsbewuste voertuigeigenaren. Met zijn stijlvolle ontwerp, heldere LED-verlichting, dynamische richtingaanwijzers en eenvoudige installatie zal dit achterlicht het uiterlijk van uw voertuig verfraaien en tegelijkertijd de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbeteren.

FR0700LFTB

Gegevensblad

Spanning
24V
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: