Horpol multifunctioneel achterlicht Carmen RECHTS

CARMEN multifunctioneel achterlicht rechts van Horpol

Dit multifunctionele achterlicht van Horpol heeft 5 functies:

  1. dynamisch knipperlicht achter
  2. Remlicht
  3. Positielicht achteraan
  4. Achteruitrijlicht
  5. Mistlamp
  6. Nummerplaatverlichting

De multifunctionele koplamp Horpol Carmen wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd en heeft een spanning van 12-24v

Het Horpol achterlicht heeft de volgende goedkeuringen.

FR2301LZD
€ 102,12
€ 102,12 € 84,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 102 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 102 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Carmen multifunctioneel achterlicht RECHTS

Als je praktische en efficiënte autoverlichting voor je voertuig nodig hebt, kan het Carmen multifunctionele achterlicht van Horpol de ideale oplossing voor je zijn. Dit Horpol licht heeft verschillende functies zoals stoplicht, parkeerlicht, achteruitrijlicht en richtingaanwijzer, waardoor het een veelzijdige optie is om aan al je behoeften op het gebied van autoverlichting te voldoen. Bovendien is deze lamp ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor een veilig gebruik op de weg gegarandeerd is.

De Carmen multifunctionele lamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij bestand is tegen de zwaarste rijomstandigheden. Het stevige, elegante ontwerp zorgt voor optimale duurzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat deze autolamp een verstandige investering voor je auto zal zijn.

Bovendien is Horpol's Carmen multifunctionele lamp eenvoudig te installeren en geschikt voor een breed scala aan voertuigen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor auto-, vrachtwagen- en motorbezitters. De lamp voldoet ook aan de Europese veiligheidsnormen, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en veilig gebruik op de weg.

Als je op zoek bent naar praktische en efficiënte autoverlichting voor je trailer, dan kan de multifunctionele Carmen van Horpol ook aan je behoeften voldoen. Dankzij het robuuste ontwerp en de eenvoudige installatie biedt het een veelzijdige oplossing voor trailerbezitters. Bovendien voldoet hij aan de Europese veiligheidsnormen, waardoor betrouwbare prestaties en veilig gebruik op de weg gegarandeerd zijn.

FR2301LZD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Klanten die dit product kochten, kochten ook: