Horpol sjabloon licht Draak driekleur medium bouliche Rechts

Horpol Dragon driekleurige sjabloonverlichting medium bubble Rechts

De Horpol Dragon-klaringslamp is een uitstekende keuze voor autoliefhebbers die hun auto, vrachtwagen of camper een originele en elegante toets willen geven. Deze speciaal ontworpen Horpol-klaringslamp biedt optimale zichtbaarheid en uitzonderlijke esthetiek.

Deze Horpol Dragon hanglamp valt op door zijn innovatieve, dynamische design, geïnspireerd door de strakke, futuristische lijnen van een draak. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extreem duurzaam en bestand tegen schokken, corrosie en de elementen. Hij is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan en garandeert een betrouwbaar en langdurig gebruik.

Dankzij het gebruik van LED's met een hoge intensiteit biedt de Dragon clearance light van Horpol een uitzonderlijke helderheid bij een lager energieverbruik. De geavanceerde technologie zorgt voor een helder, duidelijk licht dat zich in alle richtingen verspreidt, wat de zichtbaarheid voor andere bestuurders vergroot en bijdraagt aan de verkeersveiligheid.

Horpol's Dragon clearance light is eenvoudig te installeren en is compatibel met een breed scala aan voertuigen. Het kan stevig op zijn plaats worden bevestigd dankzij de stevige beugels, en heeft ook een verstelfunctie waarmee gebruikers de hoek van het licht kunnen aanpassen voor de best mogelijke verlichting.

Kortom, Horpol's Dragon Clearance Light is de perfecte keuze voor degenen die een unieke stijl willen toevoegen aan hun voertuig en tegelijkertijd willen profiteren van verbeterde zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid. Met zijn opvallende ontwerp, intense helderheid en eenvoudige installatie biedt het een complete oplossing voor autoliefhebbers die zich zorgen maken over veiligheid en esthetiek.

FG3064LD
€ 19,90
€ 19,90 € 16,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Dragon driekleurige opklaringslamp van Horpol

De Dragon hanglamp van Horpol heeft drie functies op een middellange diagonale arm.

De Deense Dragon van Horpol is ontworpen voor installatie aan de rechterkant van het voertuig

Voor de productie van deze Horpol Dragon-klaringslamp zijn alleen merkdiodes gebruikt

De Horpol Dragon is een lamp van hoge kwaliteit die de contouren van een bewegend voertuig op aantrekkelijke wijze benadrukt.

De Horpol Dragon is ontworpen voor gebruik op vrachtwagens, aanhangwagens, landbouwmachines en opleggers

Deze Horpol Dragon zwaailamp heeft drie functies: achterlicht (rood licht), voorlicht (wit licht) en zijlicht (amber licht)

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 135mm
  2. Hoogte: 109mm
  3. Breedte: 50mm
FG3064LD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Lengte
135 mm
Breedte
50 mm
Montageafmetingen
Wet
Hoogte met steun
109 mm

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: