Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht 12-24v links

Universeel ovaal multifunctioneel achterlicht links Fristom

Dit multifunctionele achterlicht heeft een moderne look en werkt met een spanning van 12-36v

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is ontworpen voor alle soorten voertuigen

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, achteruitrijlicht, mistlicht, dynamisch knipperlicht en retroreflector

Dankzij innovatieve technologie schijnt het stoplicht gedeeltelijk wanneer het mistlicht is ingeschakeld

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is slagvast en bestand tegen zware weersomstandigheden

De afmetingen van het ovale achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 302mm
  2. Hoogte: 130 mm
  3. Diepte: 51mm

het multifunctionele achterlicht is E9- en EMC-goedgekeurd

FR4886FT600
€ 85,89
€ 85,89 € 70,98
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht 12-24v links

Het multifunctionele ovale achterlicht van Fristom is een hoogwaardig achterlicht dat ontworpen is om zowel de veiligheid als het uiterlijk van je voertuig te verbeteren. Dankzij het moderne, elegante ontwerp is het geschikt voor verschillende voertuigtypen, waardoor het universeel toepasbaar is.

Dit ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur. De LED-lampjes geven een intens, helder licht, waardoor de zichtbaarheid voor andere bestuurders op de weg toeneemt en je veiligheid wordt verhoogd.

Dit achterlicht is zorgvuldig ontworpen met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Het is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen en is ontworpen om de elementen te weerstaan en lang mee te gaan. Bovendien is de installatie eenvoudig en zijn er geen ingewikkelde aanpassingen aan je voertuig nodig.

Het multifunctionele ovale achterlicht van Fristom biedt ook extra functionaliteit met zijn dynamische richtingaanwijzers, die een modern en elegant tintje aan je voertuig geven. Deze richtingaanwijzers maken gebruik van geavanceerde technologie om een vloeiend en aantrekkelijk lichteffect te creëren wanneer ze knipperen.

Kortom, het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar zowel veiligheid als stijl. Dankzij de uitzonderlijke helderheid, duurzaamheid en dynamische richtingaanwijzers zal dit achterlicht de zichtbaarheid van je voertuig verbeteren en tegelijkertijd een moderne, esthetische toets toevoegen.

FR4886FT600

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Ovaal
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Nummerplaatverlichting
geen
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk