Fristom multifunctioneel achterlicht ovaal rechts driehoeksignaal

Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht met gevarendriehoek rechts

Het ovale achterlicht met geïntegreerde multifunctionele gevarendriehoek van Fristom is een product van topkwaliteit dat ontworpen is om de veiligheid en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren. Dankzij het moderne, elegante ontwerp is dit achterlicht geschikt voor een breed scala aan voertuigen en biedt het universele compatibiliteit.

Dit achterlicht is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt een uitstekende helderheid en lange levensduur. De LED-lampen produceren een helder, duidelijk licht en zorgen voor een betere zichtbaarheid voor andere bestuurders op de weg, wat bijdraagt aan je veiligheid.

Dit achterlicht met geïntegreerde gevarendriehoek is ontworpen met veel aandacht voor detail en kwaliteit. Het is gemaakt van sterke, duurzame materialen, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de elementen. Bovendien is het eenvoudig te installeren en zijn er geen ingewikkelde aanpassingen aan je voertuig nodig.

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom biedt ook extra functionaliteit met dynamische richtingaanwijzers, die een modern en elegant tintje aan je voertuig geven. De dynamische richtingaanwijzers maken gebruik van geavanceerde technologie om een vloeiend en aantrekkelijk lichteffect te creëren wanneer ze knipperen.

Kortom, als je op zoek bent naar een product dat veiligheid en stijl combineert, dan is het ovale multifunctionele achterlicht met geïntegreerde gevarendriehoek van Fristom een ideale keuze. Met zijn uitzonderlijke helderheid, duurzaamheid en dynamische richtingaanwijzers zal dit achterlicht de zichtbaarheid van je voertuig verbeteren en tegelijkertijd een modern, esthetisch tintje toevoegen.

FR5029FT610
€ 85,89
€ 85,89 € 70,98
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Universeel ovaal multifunctioneel achterlicht rechts met geïntegreerde gevarendriehoek van het merk Fristom

Dit multifunctionele achterlicht heeft een moderne look en werkt met een spanning van 12-36v

Het ovale multifunctionele achterlicht met geïntegreerde gevarendriehoek van Fristom is ideaal voor vrachtwagens

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, achteruitrijlicht, mistlicht, dynamisch knipperlicht en retroreflector

Dankzij innovatieve technologie schijnt het stoplicht gedeeltelijk wanneer het mistlicht is ingeschakeld

Het multifunctionele ovale achterlicht met geïntegreerde gevarendriehoek van Fristom is slagvast en bestand tegen zware weersomstandigheden

De afmetingen van het ovale achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 302mm
  2. Hoogte: 130mm
  3. Diepte: 51mm

het multifunctionele achterlicht is E9- en EMC-goedgekeurd

FR5029FT610

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Hauteur
130 mm
Lengte
302 mm
Breedte
51 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Aantal modi
7
Montageafmetingen
Wet
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Ovaal
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Nummerplaatverlichting
geen
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: