Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht met mistlamp Kabel

ovaal multifunctioneel achterlicht met kabelaansluitingen Fristom

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, mistlicht, dynamisch knipperlicht, kentekenplaatverlichting en retroreflector

Het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom heeft een voedingsspanning van 12/24v, waardoor het geschikt is voor gebruik op aanhangwagens, bussen, vrachtwagens, machines en landbouwmachines

De afmetingen van het achterlicht Fristom zijn:

  1. Lengte: 214.3mm
  2. Hoogte: 94mm
  3. diepte: 36mm

Het licht is E9 en EMC R10 goedgekeurd

FR4183PM230FT
€ 53,14
€ 53,14 € 43,92
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 53 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 53 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,53.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht met mistlamp Kabel

Het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom is een hoogwaardig achterlicht ontworpen voor voertuigen. Dit achterlicht is voorzien van geavanceerde LED-technologie die een uitzonderlijke zichtbaarheid en een langere levensduur biedt dan traditionele lampen.

Het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom heeft een elegant, modern ontwerp dat perfect past bij elk type voertuig. De robuuste, weerbestendige behuizing biedt bescherming tegen zware omgevingsomstandigheden en zorgt voor duurzaamheid op lange termijn.

Dankzij de heldere, krachtige LED's biedt het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom een uitstekende zichtbaarheid voor bestuurders achter je, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd. De geïntegreerde remlichten, positielichten en richtingaanwijzers zorgen voor duidelijke, gemakkelijk herkenbare signalering voor andere weggebruikers.

Bovendien is het multifunctionele achterlicht met mistlamp van Fristom zeer eenvoudig te installeren en compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, waardoor de installatie probleemloos verloopt.

Samengevat biedt het Fristom multifunctionele achterlicht met mistlamp de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid. Met zijn geavanceerde LED-technologie, stijlvolle design en eenvoudige installatie is het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, krachtig achterlicht voor zijn voertuig.

FR4183PM230FT

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
ECE R10
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Ovaal
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Nummerplaatverlichting
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk