Fristom ovaal multifunctioneel achterlicht met Bayonnet achteruitrijlicht

Fristom bayonnet ovaal multifunctioneel achterlicht met achteruitrijlicht

Het multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Fristom is een achterlicht van topklasse dat speciaal is ontworpen voor voertuigen. Het maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een uitzonderlijke zichtbaarheid en een langere levensduur dan traditionele lampen te garanderen.

Dit achterlicht heeft een modern, elegant design dat perfect past bij alle soorten voertuigen. De robuuste, weerbestendige behuizing beschermt tegen zware omgevingsomstandigheden en garandeert een lange levensduur.

Dankzij de heldere, krachtige LED's biedt dit achterlicht een uitstekende zichtbaarheid voor bestuurders die je volgen, wat bijdraagt aan de verkeersveiligheid. De geïntegreerde remlichten, positielichten en richtingaanwijzers zorgen voor een duidelijke, gemakkelijk herkenbare signalering voor andere weggebruikers.

Bovendien is de installatie van dit multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Fristom zeer eenvoudig en compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, waardoor de installatie eenvoudig en ongecompliceerd is.

Kortom, dit multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Fristom biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid. Dankzij de geavanceerde LED-technologie, het elegante design en het installatiegemak is het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, krachtig achterlicht voor zijn voertuig.

FR4176COF230FT
€ 53,14
€ 53,14 € 43,92
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 53 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 53 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,53.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

ovaal multifunctioneel achterlicht met bajonetaansluiting met 5 merkpennen Fristom

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 6 functies: remlicht, positielicht, achteruitrijlicht, dynamisch knipperlicht, kentekenplaatverlichting en retroreflector

Het multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het multifunctionele achterlicht met achteruitrijlicht van Fristom heeft een voeding van 12/24v en is daardoor geschikt voor gebruik op aanhangwagens, bussen, vrachtwagens, machines en landbouwmachines

De afmetingen van het achterlicht Fristom zijn:

  1. Lengte: 214.3mm
  2. Hoogte: 94mm
  3. diepte: 36mm

Het licht is E9 en EMC R10 goedgekeurd

FR4176COF230FT

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
ECE R10
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Vorm
Ovaal
type verbinding
Bajonet
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Nummerplaatverlichting
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: