Vision X knipperlicht Tremor XD heldere lens 48W

Tremor XD zwaailamp met transparante lens van Vision X

De Tremor XD zwaailamp heeft een vermogen van 48 W en bestaat uit 16 LED's

Het rotatiepatroon van de Vision X Tremor XD zwaailamp is 5 keer krachtiger dan andere zwaailampen op de markt en het stroboscooppatroon is 3 keer krachtiger

De Vision X Tremor XD zwaailamp is zeer goed bestand tegen trillingen en kan onder druk worden gewassen onder hitte. Het is gemaakt van gegoten aluminium, waardoor het extreem robuust is, en heeft een vrijwel onbreekbare polycarbonaat lens

de afmetingen van de Vision X Tremor XD zwaailamp zijn:

  1. 137 mm hoog
  2. 167 mm lang
GLTREM85246AC
€ 264,99
€ 264,99 € 219,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 264 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 264 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,64.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Tremor XD zwaailamp, 48W heldere lens

De belangrijkste verbetering aan de Tremor XD zwaailamp van Vision X is het roterende patroon, dat nu tot 5 keer helderder is, waardoor de zichtbaarheid aanzienlijk toeneemt en de werkplek veiliger wordt. Daarnaast zijn de stroboscooppatronen tot 3 keer helderder.

Veel flitsers voldoen niet aan de SAE Klasse 1 normen voor roterende patronen. Dankzij een nauwkeurig ontwerp van de reflector en de lenzen, voldoet de Vision X Tremor XD aan de SAE Klasse 1 normen voor zowel de flitser als de roterende patronen en overtreft deze zelfs. Deze precisie-optiek zorgt ook voor een soepeler rotatiepatroon.

Deze toename in helderheid gaat gepaard met de toevoeging van een nachtmodus, die de Vision X Tremor XD zwaailamp dimt bij weinig licht om omstanders niet te verblinden. De nachtmodus kan worden geactiveerd met een extra schakelaar of geïntegreerd in het parkeerlichtcircuit.

Bij intensief gebruik kan radiofrequentie-interferentie (RFI) een probleem zijn. Om de afwezigheid van RFI te garanderen, is de Vision X Tremor XD zwaailamp CISPR25 klasse 3 gecertificeerd.

De Vision X Tremor XD zwaailamp heeft bewezen extreem duurzaam te zijn onder de beschikbare waarschuwingslichten. Verbeteringen aan de gegoten basis, de polycarbonaatlens en het solid-state circuit maken hem nog beter bestand tegen trillingen. Hij doorstaat ook met vlag en wimpel de militaire trillingstests.

De waterdichtheid van de zwaailamp is verbeterd tot IP69K, waardoor hij kan worden gewassen onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Tot slot is het ontwerp van de lens bijgewerkt voor een gladder oppervlak, waardoor stofophoping en verminderde helderheid na verloop van tijd worden voorkomen.

GLTREM85246AC

Gegevensblad

IP
IP65
IP69K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Lengte
166 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
137 mm
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
48W
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk