Vision X knipperlicht Tremor XD oranje lens 48W

Tremor XD zwaailamp met oranje lens van Vision X

De Tremor XD zwaailamp heeft een vermogen van 48 W en bestaat uit 16 LED's

Het rotatiepatroon van de Vision X Tremor XD zwaailamp is 5 keer krachtiger dan andere zwaailampen op de markt en het stroboscooppatroon is 3 keer krachtiger

De Vision X Tremor XD zwaailamp is zeer goed bestand tegen trillingen en kan onder druk worden gewassen onder hitte. Het is gemaakt van gegoten aluminium, waardoor het extreem robuust is, en heeft een vrijwel onbreekbare polycarbonaat lens

de afmetingen van de Vision X Tremor XD zwaailamp zijn:

  1. 137 mm hoog
  2. 167 mm lang
GLTREM85246A
€ 264,99
€ 264,99 € 219,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 264 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 264 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,64.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Tremor XD zwaailamp 48W oranje lens

De belangrijkste upgrade van Vision X's Tremor XD zwaailamp is de introductie van het roterende patroon, dat nu tot 5 keer helderder is, waardoor de zichtbaarheid drastisch toeneemt voor veiligere werkplekken. Daarnaast zijn de stroboscooppatronen tot 3 keer helderder.

Veel stroboscopen voldoen niet aan SAE Klasse 1 voor roterende patronen. De ontwikkeling van een nauwkeurig reflector- en lensontwerp zorgt ervoor dat de Tremor XD voldoet aan SAE Klasse 1 en deze zelfs overtreft, zowel wat betreft de flits- als de roterende patronen. Deze precisie-optiek zorgt ook voor een soepeler rotatiepatroon.

Deze verhoogde helderheid gaat gepaard met de toevoeging van een nachtmodus, die de Vision X Tremor XD zwaailamp dimt in donkere situaties en ervoor zorgt dat anderen niet verblind worden. De draad voor de nachtmodus kan worden aangesloten op een extra schakelaar of worden aangesloten op het parkeerlichtcircuit.

In zware toepassingen kan radiofrequentie-interferentie (RFI) in bepaalde situaties een groot probleem worden. De Tremor XD zwaailamp van Vision X is CISPR25 klasse 3 gecertificeerd om er zeker van te zijn dat hij RFI-vrij is.

Duurzamer

De Vision X Tremor XD zwaailamp heeft bewezen een van de duurzaamste waarschuwingslampen op de markt te zijn. De gegoten basis, de polycarbonaatlens en het solid-state circuit zijn verbeterd voor een nog grotere trillingsbestendigheid. De Tremor XD zwaailamp van Vision X doorstaat de militaire trillingstesten met glans.

De waterdichtheid van het zwaailicht is verbeterd tot IP69K, waardoor het geschikt is voor hogetemperatuur hogedrukreiniging. Tot slot is het ontwerp van de lens vernieuwd voor een gladdere buitenkant, zodat het zwaailicht geen stof vasthoudt of helderheid verliest na verloop van tijd.

GLTREM85246A

Gegevensblad

IP
IP65
IP69K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Lengte
166 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
137 mm
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
48W
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk