Vision X oranje Aerotech dubbel zwaailicht op 90W paal

90W oranje Aerotech zwaailamp op paal van Vision X

Oranje Aerotech zwaailamp met oranje lens

Het Vision X zwaailicht is drie keer helderder dan het SAE minimum

De unieke vorm van de Vision X Aerotech zwaailamp vermindert lawaai tijdens het rijden op hoge snelheid

De Vision X Aerotech zwaailamp heeft een ingebouwde lichtsensor die ervoor zorgt dat er geen verblinding optreedt bij weinig licht

De Vision X zwaailamp heeft 5 stroboscoopeenheden met wisselende of gesynchroniseerde werking

De lens en voet van het zwaailicht zijn gemaakt van polycarbonaat, waardoor het vrijwel onbreekbaar is

De afmetingen van de Vision X 90W zwaailamp zijn:

  1. Hoogte: 131mm
  2. Breedte: 135 mm
GL85608A
€ 96,80
€ 96,80 € 80,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 96 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 96 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,96.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X oranje Aerotech flitser op 90W paal

De AeroTech® serie flitsers is speciaal ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden en heeft een uitzonderlijke helderheid voor zijn grootte. Dit wordt bereikt door een combinatie van precisiereflectoren, geavanceerde optiek en krachtige LED's, evenals een elegant en opvallend ontwerp dat de zichtbaarheid verbetert.

AeroTech® flitsers zijn ontworpen om vloeiende, zeer zichtbare rotatiepatronen te creëren die geschikt zijn voor alle civiele toepassingen. In tegenstelling tot de meeste flitsers op de markt, overtreffen de rotatiepatronen van alle drie de maten van de AeroTech® flitsers de SAE Klasse 1 normen.

Hun aerodynamische trilobulaire vorm zorgt voor een vlottere luchtstroom rond de flitsers, waardoor de luchtweerstand tot 60% lager is dan bij ronde flitsers. Dit vertaalt zich in minder windgeruis bij het rijden op hoge snelheden in vergelijking met ronde flitsers.

Wat duurzaamheid betreft, zijn de flitsers hermetisch afgesloten tegen water en stof met behulp van een ultrasoon lasproces (IP67-beschermingsgraad). De polycarbonaat lampvoeten zijn licht van gewicht en vrijwel onbreekbaar in vergelijking met gegoten lampvoeten. Voor de polycarbonaatlenzen wordt een speciaal UV-bestendig materiaal gebruikt, Makrolon 2607, dat ook vrijwel onbreekbaar is. Bovendien hebben AeroTech® flitsers een solid-state schakeling, waardoor bewegende delen en mechanische storingen worden geëlimineerd. Dankzij deze aandacht voor detail kan Vision X een garantie van 7 jaar bieden. Deze flitsers zijn echt ontworpen voor een lange levensduur.

Vanwege hun extreme helderheid hebben AeroTech® flitsers een ingebouwde lichtsensor die de flitser automatisch aanpast tussen hoge en lage vermogensstanden. Dit voorkomt verblinding van andere bestuurders en wegwerkers 's nachts of bij weinig licht. Bovendien heeft de AeroTech® serie een schakeldraad waarmee de dag-/nachtmodus handmatig kan worden geselecteerd, voor nog meer flexibiliteit in het gebruik.

GL85608A

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
10/33V
Breedte
135 mm
Montage
Berichten
Vast
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk