Vision X oranje Aerotech zwaailamp op 45W flens

45W oranje Aerotech zwaailamp op flens van Vision X

Oranje Aerotech zwaailamp met oranje lens

Vision X zwaailamp is drie keer helderder dan het SAE minimum

De unieke vorm van de Vision X Aerotech zwaailamp vermindert lawaai tijdens het rijden op hoge snelheid

De Vision X Aerotech zwaailamp heeft een ingebouwde lichtsensor die ervoor zorgt dat je niet verblind wordt bij weinig licht

De Vision X zwaailamp heeft 5 stroboscoopeenheden met wisselende of gesynchroniseerde werking

De lens en voet van het zwaailicht zijn gemaakt van polycarbonaat, waardoor het vrijwel onbreekbaar is

De afmetingen van de 45W Vision X zwaailamp zijn:

  1. Hoogte: 69mm
  2. Breedte: 135 mm
GLAERO85600A
€ 84,70
€ 84,70 € 70,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 84 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 84 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,84.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X oranje Aerotech flitser op 45W flens

De AeroTech® serie flitsers is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en is speciaal ontworpen om de helderste en meest zichtbare flitsers van hun formaat te zijn. Dit wordt bereikt door een combinatie van precisiereflectoren, optiek en krachtige LED's, evenals een unieke, elegante vorm die hun zichtbaarheid verbetert.

AeroTech® flitsers zijn ontworpen om vloeiende, goed zichtbare rotatiepatronen te produceren die geschikt zijn voor alle civiele toepassingen. In tegenstelling tot de meeste flitsers op de markt, overtreffen de rotatiepatronen van alle drie de maten van de AeroTech® flitsers SAE Klasse 1.

Hun aerodynamische trilobulaire vorm zorgt voor een soepelere luchtstroom rond de flitsers, waardoor de luchtweerstand tot 60% lager is dan bij ronde flitsers. Dit vertaalt zich in minder windgeruis tijdens het rijden in vergelijking met ronde flitsers.

Wat duurzaamheid betreft, zijn de flitsers afgedicht tegen water en stof door middel van ultrasoon lassen (IP67 classificatie). De polycarbonaat lampvoeten zijn vrijwel onbreekbaar en lichter dan gegoten lampvoeten. De polycarbonaat lenzen zijn gemaakt van een speciaal UV-bestendig Makrolon 2607 materiaal en zijn ook vrijwel onbreekbaar. Bovendien hebben AeroTech® flitsers een solid-state schakeling, waardoor bewegende delen en mechanische storingen worden geëlimineerd. Dankzij deze aandacht voor detail kan Vision X een garantie van 7 jaar bieden. Deze flitsers zijn echt ontworpen voor een lange levensduur.

Vanwege hun extreme helderheid hebben AeroTech® flitsers een ingebouwde lichtsensor die de flitser automatisch aanpast tussen hoge en lage vermogensstanden. Dit voorkomt dat andere bestuurders en wegwerkers 's nachts of bij weinig licht worden verblind. Daarnaast heeft de AeroTech® serie een schakeldraad voor handmatige dag/nacht selectie, wat een grotere flexibiliteit in gebruik biedt.

GLAERO85600A

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
10/33V
Breedte
135 mm
Montage
Vast
flens
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk