Strands rechthoekige mistlamp Izeled heldere lens

rechthoekige mistlamp met helder glas

afmetingen zijn 110mm lang, 45mm diep en 130mm hoog

De Strands rechthoekige mistlamp is een LED-lamp van hoge kwaliteit, ontworpen voor gebruik in professionele omgevingen zoals vrachtwagens, bussen en bedrijfsvoertuigen.

Met een voedingsspanning van 24V DC, is het in staat om een krachtig helder licht te geven voor een optimale zichtbaarheid in de meest uitdagende omstandigheden.

De heldere lens van de Strands mistlamp zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, vermindert verblinding en zorgt voor een comfortabeler zicht voor bestuurders en passagiers.

r36 goedgekeurd

model beschikbaar in gekleurde lens of Dark Knight

Enkele of dubbele beugels zijn beschikbaar voor dit model

FR800128
€ 95,59
€ 95,59 € 79,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 95 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 95 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,95.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Strands Izeled Rechthoek Mistlamp Heldere Lens

De installatie van het mistachterlicht van Strands Europe is uiterst eenvoudig.

Het heldere glas geeft je auto een unieke look. Deze Strands LED achterlichtset is zowel modern als performant, en zal de veiligheid en zichtbaarheid van je vervoermiddel onderweg verhogen. LED's zijn zeer effectief en betrouwbaar in alle situaties. Het apparaat is eenvoudig te installeren en is geschikt voor een groot aantal voertuigen.

De heldere lens van de Strands mistlamp voegt een vleugje raffinement en moderniteit toe en verzekert een optimale zichtbaarheid voor andere bestuurders op de weg. De rechthoekige mistlamp van Strands is waterdicht en weerbestendig, waardoor ze perfect geschikt is voor buitengebruik.

Kortom, de Strands mistlamp is een kwaliteitsproduct dat elegantie en efficiëntie combineert. Ze is geschikt voor een brede waaier aan voertuigmodellen en verbetert aanzienlijk de veiligheid en zichtbaarheid op de weg.

FR800128

Gegevensblad

IP
IP66
Spanning
24V
Certificering
ECE R38
Hauteur
130 mm
Lengte
110 mm
Positie
Geen
Diepte
45 mm
Gekleurde lens
transparant
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
aDR goedgekeurd
geen

Dit vind je misschien ook leuk