Strands knipperende rechthoek Izeled heldere lens

rechthoekige indicator met helder glas van Strands

de rechthoekige indicator van Strands is 110mm lang, 45mm diep en 130mm hoog

Deze Strands knipperlichten zijn uitgerust met zeer heldere LED's en hebben een heldere lens voor een maximale zichtbaarheid. Ze zijn compatibel met 24V DC en zijn geschikt voor vrachtwagens, bussen en gelijkaardige zware voertuigen.

r6 goedgekeurd

model verkrijgbaar met gekleurde lens of Dark Knight

Enkele of dubbele beugels zijn beschikbaar voor dit model

FR800127
€ 66,55
€ 66,55 € 55,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 66 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 66 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Strands Izeled rechthoekige knipperlicht met helder glas

De installatie van de richtingaanwijzer van Strands Europe is heel eenvoudig.

Het heldere glas van de Strands rechthoekige knipperlichten geeft je auto een nieuwe look. Deze set Strands lichtgevende diodes (LED) achterlichten is zowel modieus als effectief, en zal de veiligheid en duidelijkheid van uw rijdende voertuig verhogen. LED's zijn zeer efficiënt en betrouwbaar in alle omstandigheden. Het apparaat is eenvoudig te installeren en geschikt voor een groot aantal voertuigen.

De heldere lens van de Strands rechthoekige richtingaanwijzer voegt een vleugje raffinement en moderniteit toe en garandeert een optimale zichtbaarheid voor andere automobilisten op de weg. Het achterlicht is waterdicht en weersbestendig, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Al met al is het Strands knipperlicht een kwaliteitsproduct dat elegantie en efficiëntie combineert. Het is geschikt voor een brede waaier aan voertuigmodellen en verhoogt in grote mate de veiligheid en duidelijkheid op de weg.

FR800127

Gegevensblad

IP
IP66
Spanning
24V
Certificering
ECE R6
Hauteur
130 mm
Lengte
110 mm
Diepte
45 mm
Gekleurde lens
transparant
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
aDR goedgekeurd
geen

Dit vind je misschien ook leuk