Juluen Ramp Flash Diamondback lens oranje

Oranje Diamondback flitslamp van Juluen

De Juluen flash ramp heeft 24 oranje LED's die 23 flitsstanden mogelijk maken

De Juluen flash ramp wordt gemonteerd met 2 bouten

De lens is oranje

De Diamondback flash ramp onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen.

De ramp is bestand tegen water en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 355mm
  2. Hoogte: 52mm
  3. Diepte: 205mm
RF0123DIAMOND
€ 289,90
€ 289,90 € 239,59
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 289 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 289 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen zaklamp Diamondback lens oranje

De oranje Diamondback LED-zaklamp van Juluen, verkrijgbaar via Ducheminagt, is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als liefhebbers van noodverlichting. De zaklamp is voorzien van LED-technologie voor uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur.

De oranje Diamondback LED heeft een oranje lens die speciaal is ontworpen om de zichtbaarheid bij weinig licht te verbeteren. De oranje lens helpt de hoek te verbreden waarin het licht wordt verspreid, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in verschillende noodsituaties.

De zaklamp is ontworpen met een montagesysteem met twee bouten, waardoor hij snel en veilig op verschillende soorten voertuigen kan worden geïnstalleerd. De stevige bevestiging zorgt ervoor dat de helling op zijn plaats blijft, zelfs bij moeilijke wegomstandigheden.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt de Diamondback LED oranje oprijplaat verschillende verlichtingsstanden, zoals afwisselend knipperen, gelijktijdig knipperen en stroboscoop. Deze opties maken het gemakkelijk om zich aan te passen aan verschillende noodsituaties en zorgen voor een betere bewegwijzering.

Kortom, de oranje Diamondback LED-zaklamp van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare en effectieve noodverlichting. Met zijn oranje lens en geavanceerde functies biedt deze flitsbalk een betere zichtbaarheid en een veilige installatie voor gebruik op verschillende soorten voertuigen.

RF0123DIAMOND

Gegevensblad

IP
IPX4K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Spanning
12/24V
Lengte
355 mm
Aantal modi
23
Diepte
205 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
53 mm
type verbinding
kabel
aantal leds
24
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk