Juluen Ramp Flash Diamondback heldere lens oranje

Oranje Diamondback flitslamp van Juluen

De Juluen flash ramp heeft 24 oranje LED's die 23 flitsstanden mogelijk maken

De Juluen flitslamp wordt gemonteerd met 2 bouten en een kabelaansluiting

De lens is helder

De Diamondback flitstrap onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen.

De ramp is bestand tegen water en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 355mm
  2. Hoogte: 52mm
  3. Diepte: 205mm
RF0017DIAMOND
€ 289,90
€ 289,90 € 239,59
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 289 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 289 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Diamondback Flash Ramp heldere lens oranje

De oranje minizaklamp van Juluen is een veelzijdig accessoire dat is ontworpen om effectieve verlichting te bieden in verschillende situaties. Met zijn compacte ontwerp en aantrekkelijke oranje LED's is deze flitser zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk.

De flitsbalk is uitgerust met geavanceerde technologie waardoor hij gemakkelijk te installeren is dankzij het bevestigingssysteem met twee bouten. Dit garandeert een veilige installatie op verschillende oppervlakken, of het nu een voertuig, bouwmateriaal of een andere geschikte steun is.

Het licht van de flitsbalk is fel oranje en zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of in omgevingen waar het zicht beperkt is. Dit is essentieel om anderen te waarschuwen voor de aanwezigheid van een voertuig of werkgebied.

De oranje miniflitslamp van Juluen is ook ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn, waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en betrouwbaarheid garanderen, zelfs onder zware omstandigheden.

Kortom, de oranje miniflitslamp van Juluen is een functioneel, aantrekkelijk en eenvoudig te installeren accessoire dat maximale zichtbaarheid biedt dankzij het heldere oranje licht. Of het nu voor gebruik op een reddingsvoertuig, een bouwplaats of een andere soortgelijke behoefte is, deze flitslamp is een betrouwbare keuze voor het verbeteren van de veiligheid en het trekken van de aandacht wanneer dat nodig is.

RF0017DIAMOND

Gegevensblad

IP
IPX4K
Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Lengte
355 mm
Aantal modi
23
Diepte
205 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
53 mm
type verbinding
kabel
aantal leds
24
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk