Juluen Flash MS3 3 led oppervlakte wit

MS3 3 led witte flitser van Juluen

De MS3 flitser heeft 12 flitsstanden

De witte flitser van Juluen heeft een krachtige output met SAE klasse 1 gecertificeerde output.

De MS3 is ideaal voor opbouwmontage met zijn platte profiel voor onopvallende montage

Het ontwerp van Juluen's witte flitser is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

De Juluen flitser onthoudt de laatst gebruikte flitsstand bij het inschakelen

Afmetingen :

  1. Lengte: 85.6mm
  2. Breedte; 27.7mm
  3. Diepte: 15.7mm
F0332MS3
€ 65,23
€ 65,23 € 53,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 65 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 65 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash MS3 3 led oppervlakte wit

De MS3 3 LED witte flitser van Juluen is een compact en krachtig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan toepassingen. Het is geoptimaliseerd in termen van prestaties, functionaliteit en bouwkwaliteit.

De MS3 is uitgerust met drie witte LED's, die een hoge helderheid en een breed verlichtingsbereik bieden. Dankzij het speciale ontwerp produceert hij een gelijkmatig, gebalanceerd licht zonder donkere zones of ongewenste reflecties. Hierdoor is het een ideale keuze voor omgevingen waar een gelijkmatige verlichting vereist is.

De constructie van de MS3 is sterk en duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schokken, trillingen en zware omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Deze flitser is ook zeer veelzijdig. Hij heeft verschillende belichtingsstanden, zoals stroboscoop, flitser en continu, zodat hij kan worden aangepast aan verschillende situaties. Bovendien kan de lichtintensiteit worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Qua installatie is de MS3 ontworpen voor gebruik op de grond. Hij is eenvoudig te bevestigen aan verschillende soorten dragers dankzij het geïntegreerde montagesysteem.

Kortom, de MS3 3 LED witte flitser van Juluen is een veelzijdig, duurzaam en krachtig verlichtingsapparaat. Met zijn hoge helderheid, solide constructie en scala aan verlichtingsopties voldoet hij aan de eisen van vele professionele en persoonlijke toepassingen.

F0332MS3

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
27,7 mm
Lengte
85,6 mm
Aantal modi
5
Diepte
15,7 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk