Juluen Flash MS3 3 led oppervlak blauw

MS3 3 led blauwe flitser van Juluen

De MS3 flitser heeft 12 flitsstanden

Juluen's blauwe flitser heeft een krachtige output met SAE klasse 1 gecertificeerde output.

De MS3 is ideaal voor opbouwmontage met zijn platte profiel voor onopvallende montage

Juluen blauwe flitser ontwerp is weer-en trillingsbestendig

Juluen flitser onthoudt de laatst gebruikte flitsmodus bij het inschakelen

Afmetingen :

  1. Lengte: 85.6mm
  2. Breedte; 27.7mm
  3. Diepte: 15.7mm
F0325MS3
€ 65,23
€ 65,23 € 53,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 65 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 65 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash MS3 3 led oppervlak blauw

De blauwe MS3 3 LED flitser van Juluen is een compact, krachtig verlichtingsapparaat dat is ontworpen voor verschillende toepassingen. Het beschikt over geoptimaliseerde prestaties, geavanceerde functionaliteit en een uitzonderlijke bouwkwaliteit.

De MS3 is uitgerust met drie blauwe LED's, die een hoge helderheid en een breed verlichtingsbereik bieden. Het speciale ontwerp produceert een gelijkmatig, gebalanceerd licht zonder donkere gebieden of ongewenste reflecties. Hierdoor is het een ideale keuze voor omgevingen waar een gelijkmatige verlichting vereist is.

De stevige, duurzame constructie van de MS3 is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schokken, trillingen en zware omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Deze flitser is zeer veelzijdig en biedt verschillende verlichtingsstanden, zoals stroboscoop, knipperen en continue stand, geschikt voor verschillende situaties. Bovendien kan de lichtintensiteit worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Wat installatie betreft, is de MS3 ontworpen voor gebruik op de grond en kan dankzij het geïntegreerde montagesysteem eenvoudig op verschillende soorten steunen worden bevestigd.

Kortom, de MS3 3 LED blauwe zaklamp van Juluen is een veelzijdig, duurzaam en krachtig verlichtingsapparaat. Dankzij de hoge helderheid, solide constructie en reeks verlichtingsopties voldoet hij aan de eisen van een breed scala aan professionele en persoonlijke toepassingen.

F0325MS3

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Hauteur
27,7 mm
Lengte
85,6 mm
Aantal modi
5
Diepte
15,7 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk