Juluen Flash UR03 ronde 1 led rood

Juluen UR3 ronde flitser met 1 rode LED

Juluen ronde rode flitser met 16 flitsstanden

De Juluen ronde flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen

Het ontwerp van de Juluen UR03 flitser is weer- en trilbestendig

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 36mm
  2. Hoogte: 36mm
  3. Diepte: 39mm
F0293UR03
€ 76,11
€ 76,11 € 62,90
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 76 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 76 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,76.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash UR03 rond 1 led rood

Juluen's 1 LED rode ronde flitser is een zeer efficiënt en betrouwbaar verlichtingsapparaat dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan uw bewegwijzering en veiligheidseisen. Met zijn compacte ontwerp en stevige constructie is deze ronde flitser ideaal voor gebruik in een verscheidenheid aan omgevingen en toepassingen.

De geïntegreerde rode LED zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en verhoogde zichtbaarheid, waardoor een effectieve signalering van noodsituaties, gevaarlijke gebieden of elke andere gebeurtenis waarvoor een visuele waarschuwing nodig is, mogelijk is. De felrode kleur is speciaal gekozen om de aandacht te trekken en snel belangrijke informatie over te brengen.

Deze ronde flitser is uitgerust met één LED, die zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding over een brede hoek, waardoor optimale zichtbaarheid in alle richtingen wordt gegarandeerd.

De behuizing van deze ronde flitser is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden. Bovendien is hij dankzij zijn compacte formaat gemakkelijk te installeren op verschillende dragers, zoals voertuigen, palen of bewegwijzeringsapparatuur.

Kortom, de rode 1 LED-ronde flitser van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare verlichtingsoplossing die van een afstand zichtbaar is. Of het nu gaat om bewegwijzering, noodvoertuigen of industriële toepassingen, deze ronde flitser biedt optimale prestaties om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van bewegwijzering en veiligheid.

F0293UR03

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
36 mm
Lengte
36 mm
Aantal modi
16
Diepte
39 mm
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: