Juluen Flash UR03 ronde 1 led oranje

Juluen UR3 ronde flitser 1 led oranje

Juluen oranje ronde flitser met 16 flitsstanden

Juluen's ronde flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het opstarten

Het ontwerp van de Juluen UR03 flitser is weer- en trilbestendig

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 36mm
  2. Hoogte: 36mm
  3. Diepte: 39mm
F0279UR03
€ 76,11
€ 76,11 € 62,90
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 76 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 76 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,76.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash UR03 ronde 1 led oranje

Juluen's 1 LED oranje ronde flitser is een zeer efficiënt en betrouwbaar verlichtingsapparaat dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan uw bewegwijzering en veiligheidsbehoeften. Met zijn compacte ontwerp en robuuste constructie is deze ronde flitser ideaal voor gebruik in een verscheidenheid van omgevingen en toepassingen.

De geïntegreerde oranje LED biedt een uitzonderlijke helderheid en verbeterde zichtbaarheid, waardoor noodsituaties, gevarenzones of andere gebeurtenissen waarvoor een visuele waarschuwing nodig is, effectief kunnen worden gesignaleerd. De fel oranje kleur is speciaal gekozen omdat deze de aandacht trekt en snel belangrijke informatie overbrengt.

Deze ronde flitser heeft één LED, die het licht gelijkmatig over een brede hoek verspreidt, waardoor optimale zichtbaarheid in alle richtingen wordt gegarandeerd.

De behuizing van deze ronde flitser is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden. Bovendien is hij dankzij zijn compacte formaat gemakkelijk te installeren op verschillende dragers, zoals voertuigen, palen of bewegwijzeringsapparatuur.

Kortom, de 1 LED oranje ronde zaklamp van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare verlichtingsoplossing die van een afstand zichtbaar is. Of het nu voor bewegwijzering, noodvoertuigen of industriële toepassingen is, deze ronde flitser biedt optimale prestaties om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van bewegwijzering en veiligheid.

F0279UR03

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
36 mm
Lengte
36 mm
Aantal modi
16
Diepte
39 mm
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk