Ledson-indicatormodule dynamisch/zwevend 12 lampjes

dynamische indicator module (twee stuks)

500 mm kabel

Geschikt voor 12 lampen

Kan tot 6 lichten per module aan

Stroomsterkte voor 1 module: 5A per module

Spanning: 12-24v (max 40v)

Afmetingen: 47.5mm X 26.6mm X 23.9mm

Goedgekeurd: IP67

FR1300102
€ 89,03
€ 89,03 € 73,58
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 89 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 89 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Indigenous 12-lichts dynamische/drijvende indicatormodule

De Ledson Dynamic Floating Indicator Module is een innovatief product dat is ontworpen om aan de meest veeleisende verlichtingseisen te voldoen. Met een capaciteit van 12 lampjes en een maximaal vermogen van 5 A biedt deze module een grote flexibiliteit voor het maken van aangepaste verlichtingsontwerpen.

Deze dynamische zwevende indicatormodule is uitgerust met geavanceerde technologie waarmee je eenvoudig de snelheid en richting van het licht kunt regelen, zodat je verbluffende lichteffecten creëert. Dankzij het compacte, eenvoudig te installeren ontwerp is deze module perfect voor verschillende toepassingen, waaronder auto's, motoren en boten.

Bovendien wordt de duurzaamheid van deze dynamische zwevende richtingaanwijzermodule gegarandeerd door de hoogwaardige materialen die bij de productie worden gebruikt. Deze productiekwaliteit zorgt ervoor dat de module bestand is tegen schokken, trillingen en corrosie, waardoor deze perfect is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Kortom, de dynamische zwevende indicatormodule van Ledson is een ideale keuze voor wie zijn verlichting wil personaliseren met een uniek ontwerp. Met geavanceerde technologie, grote flexibiliteit, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie is dit product een uitstekende investering voor iedereen die zijn verlichtingservaring wil verbeteren.

FR1300102

Dit vind je misschien ook leuk