Ledson Indigate 8-lichts dynamische/zwevende indicatormodule

dynamische indicator module (twee stuks)

500 mm kabel

Indicator voor 8 lichten

Kan tot 4 lichten per module beheren

Stroomsterkte voor 1 module: 5A per module

Spanning: 12-24v (max 40v)

Afmetingen: 47.5mm X 26.6mm X 23.9mm

Goedgekeurd: IP67

FR1300101
€ 81,37
€ 81,37 € 67,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 81 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 81 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,81.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson dynamische/drijvende knipperlichtmodule Indigate 8 lichten

Ledson heeft een innovatief product ontwikkeld om aan de meest veeleisende verlichtingsbehoeften te voldoen: de dynamische zwevende indicatormodule. Met een capaciteit van 8 lampen en een maximaal vermogen van 5 A biedt deze module een grote flexibiliteit voor het creëren van aangepaste verlichtingsontwerpen.

Deze module is uitgerust met geavanceerde technologie waarmee je eenvoudig de snelheid en richting van het licht kunt regelen, zodat je verbluffende lichteffecten creëert. Dankzij het compacte, eenvoudig te installeren ontwerp is deze module perfect voor verschillende toepassingen, zoals auto's, motoren en boten.

De duurzaamheid van deze dynamische zwevende richtingaanwijzermodule wordt gegarandeerd door de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de productie, zodat de module bestand is tegen schokken, trillingen en corrosie voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Samengevat biedt de dynamische zwevende indicatormodule van Ledson geavanceerde technologie, flexibiliteit voor aangepaste verlichtingsontwerpen, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het is een ideale keuze voor iedereen die zijn verlichtingservaring wil verbeteren met een betrouwbaar en innovatief product. Investeer nu om uw verlichting te transformeren.

FR1300101

Dit vind je misschien ook leuk