Minisjaal België

Minisjaal met zuignap uit België

Hoogte: 330mm

Breedte: 90mm

DI98522
€ 3,75
€ 3,75 € 3,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 3 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 3 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

België minisjaal

Deze elegante minisjaal is een prachtig eerbetoon aan de nationale kleuren van België. De levendige kleuren zwart, geel en rood, trouw aan de Belgische vlag, roepen een gevoel van nationale trots en eenheid op. Deze zorgvuldig vervaardigde sjaal is de perfecte keuze om je liefde voor België op een discrete en elegante manier uit te drukken.

De hoogwaardige stof voelt zacht en comfortabel aan, terwijl de compacte afmetingen van de sjaal het een veelzijdig accessoire maken, ideaal om bij elke outfit te dragen. Of het nu voor een sportevenement is, een speciaal avondje uit of gewoon om je patriottisme dagelijks te tonen, deze minisjaal is een uitzonderlijke aanvulling op je garderobe.

De individuele verpakking voegt een vleugje verfijning en bescherming toe aan deze sjaal, waardoor het perfect is als cadeau voor een vriend of geliefde met een passie voor België. Druk je verbondenheid met dit prachtige Europese land uit met deze minisjaal in de emblematische kleuren van België.

DI98522

Klanten die dit product kochten, kochten ook: