Lazer grille-inbouwset Toyota Hilux (2021+) Linear 6

Aangepaste voertuigintegratieset voor installatie van Lazer Ledkoplampen

Op maat gemaakt voor 2017 Toyota Hilux of later

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen in de grille van je Toyota Hilux

Lazer integratie kit bevat:

  1. twee Linear 6 Standard high performance Led koplampen
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een snijgeleider met 4 beugels
  4. een bedradingsset voor twee lampen
  5. installatie-instructies

De twee Linear 6 Standard hoofdlampen produceren een lichtstroom van 4500 lumen. Hun lichttemperatuur is 5000 Kelvin. Elke lamp heeft 6 LED's

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Toyota Hilux inbouwkit te garanderen

GK-HILUX-LNR-04K
€ 550,55
€ 550,55 € 455,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 550 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 550 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,50.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Toyota Hilux (2021+) Linear 6 grille integratiekit

De integratiekit voor de 2021 Toyota Hilux met Linear 6 grootlicht van Lazer is een hoogwaardige oplossing om de verlichting van je voertuig te verbeteren. Deze kit is speciaal ontworpen voor de grille van de 2021 Toyota Hilux en biedt esthetische en functionele integratie.

Lazer's Linear 6 grootlichten zijn voorzien van geavanceerde technologieën die je een superieur zicht op de weg geven. Met hun elegante design en robuuste constructie zijn ze ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.

Deze grootlichten bieden een krachtige en nauwkeurige verlichting, waardoor je verder kunt zien en obstakels sneller kunt herkennen. Ze maken gebruik van de nieuwste LED-technologie om een helder wit licht te produceren, zodat je zelfs in de donkerste omstandigheden optimaal zichtbaar bent.

Met de inbouwkit is het eenvoudig om Lazer's Linear 6 grootlicht op je 2021 Toyota Hilux te monteren. Het is ontworpen om strak om de grille van je auto te passen, voor een strakke, professionele uitstraling.

Of je nu op bochtige wegen rijdt of je buiten de gebaande paden begeeft, de 2021 Toyota Hilux inbouwkit met Lazer Lineair 6 grootlicht verbetert je rijervaring met beter zicht en een stijlvolle uitstraling.

GK-HILUX-LNR-04K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
4500 lm
Mate van lichtstraal
56°
verbruik
40w
aantal leds
6
dealer
Toyota
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk