Lazer grille-inbouwset Toyota Hilux (2021+) Triple R-750

Aangepaste voertuigintegratieset voor installatie van Lazer Ledkoplampen

Op maat gemaakt voor Toyota Hilux 2021 of ouder

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen in de grille van je Toyota Hilux

De Lazer inbouwkit bevat:

  1. twee Triple-R 750 high performance Led-koplampen met een amberkleurig of wit positielicht
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een grille (inclusief snijgeleiders)
  4. een bedradingsset voor twee lampen
  5. installatiehandleiding

De twee Lazer Triple-R 750 LED schijnwerpers produceren in totaal 9240 lumen en een lichttemperatuur van 5000K. Elke schijnwerper heeft 4 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Toyota Hilux 2021 inbouwkit te garanderen

GK-HILUX-RRR-04K
€ 732,05
€ 732,05 € 605,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 732 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 732 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Toyota Hilux (2021+) Triple R-750 grille-inbouwkit

De integratiekit voor het 2017 model Toyota Hilux, uitgerust met Lazer's Triple R 750 grootlicht koplampen, is een high-end oplossing die tot doel heeft de verlichtingsprestaties van uw voertuig te verbeteren en het tegelijkertijd een stijlvolle look en onberispelijke pasvorm te geven.

Deze integratieset is speciaal ontworpen om naadloos in de grille van uw 2017 Toyota Hilux te passen, waardoor hij eruitziet als een integraal onderdeel van het voertuig. De installatie is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan uw auto.

De Lazer Triple R 750 grootlichtkoplampen in deze set zijn krachtige koplampen die een uitzonderlijk goed zicht op de weg bieden. Dankzij hun geavanceerde LED-technologie genereren ze een krachtige, geconcentreerde lichtbundel, zodat u de weg voor u effectief kunt verlichten, zelfs bij weinig licht en moeilijke omstandigheden.

Deze grootlichtkoplampen zijn ook extreem duurzaam, met een robuuste, schokbestendige behuizing die ze beschermt tegen zware omstandigheden op de weg. Bovendien zorgt hun geavanceerde ontwerp voor een efficiënte warmteafvoer, waardoor ze gedurende lange gebruiksperioden betrouwbaar blijven.

Samengevat biedt de 2017 Toyota Hilux integratieset met Lazer Triple R 750 grootlicht de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Je kunt erop rekenen dat deze koplampen je nachtelijke rijervaring verbeteren door je zichtbaarheid en veiligheid op de weg te vergroten.

GK-HILUX-RRR-04K

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Lumen
9240lm
Mate van lichtstraal
19°
verbruik
88W
aantal leds
8
dealer
Toyota
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk