Lazer grille-inbouwset Land Rover Defender (2020+) Linear-18 Elite i-LBA

Aangepaste voertuig integratie kit voor Lazer Led koplamp installatie

Op maat gemaakt voor 2020+ Land Rover Defenders

Inclusief op maat gemaakte montagebeugels voor snelle en eenvoudige montage van Lazer high performance Led-koplampen op de grille van de Ford Ranger

De kit is ontworpen voor voertuigen van MY20 en later

De Lazer integratiekit omvat

  1. een Linear-18 Elite i-LBA (E-boostmodus) krachtige grootlichtkoplamp
  2. een montagekit met 4 beugels en bevestigingen
  3. een bedradingsset voor twee lampen
  4. installatie-instructies

Het Linear 18 Elite i-LBA grootlicht produceert in totaal 18.000 lumen bij een lichttemperatuur van 5000K. Elke koplamp heeft 48 krachtige LED's.

De beugels zijn weer- en chemicaliënbestendig om de duurzaamheid van de Land Rover-inbouwset te garanderen

GK-DEF18-ILBA-01K
€ 980,10
€ 980,10 € 810,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 980 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 980 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,80.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer grille-integratieset Land Rover Defender (2020+) Linear-18 Elite i-LBA

De Elite i-LBA-inbouwkit voor Land Rover Defender, speciaal ontworpen voor modellen van 2020 en later, biedt een oplossing voor het upgraden van de koplampen door het krachtige Linear 18 grootlicht van Lazer te integreren. Deze topkit combineert verfijnde esthetiek met uitzonderlijke verlichtingsprestaties en zorgt voor een betere zichtbaarheid op moeilijke wegen en in moeilijk terrein.

De naadloze integratie van Lazers Linear 18 Elite i-LBA grootlicht in de grille van de Land Rover Defender geeft het een modern, ingetogen design dat het stoere uiterlijk van het voertuig aanvult. Dankzij de geavanceerde verlichtingsfuncties biedt dit grootlicht een indrukwekkend vermogen en een grote lichtprojectie, zodat je verder kunt kijken en obstakels met precisie kunt zien aankomen.

De integratieset, gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand tegen de meest veeleisende on- en off-roadomstandigheden. De componenten zijn speciaal ontworpen om perfect in de grille van de Defender te passen, voor een eenvoudige installatie zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het voertuig.

Het Linear 18 Elite i-LBA grootlicht van Lazer is uitgerust met hoogwaardige LED's, die een uitzonderlijke helderheid bieden met een optimale kleurtemperatuur voor een helder, nauwkeurig zicht. De geavanceerde technologieën in deze grootlichtbundels zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor schaduwen worden geminimaliseerd en andere bestuurders niet worden verblind.

Kortom, de Elite i-LBA-inbouwkit voor Land Rover Defender, inclusief Lazer Linear 18 grootlicht, is de ideale keuze voor eigenaren die de verlichting van hun voertuig willen verbeteren. Met zijn stijlvolle design, uitzonderlijke verlichtingsprestaties en installatiegemak biedt deze kit een veiligere en aangenamere rijervaring, zowel op alledaagse wegen als tijdens offroad-excursies.

GK-DEF18-ILBA-01K

Gegevensblad

Lumen
18000lm
Mate van lichtstraal
60°
verbruik
135W
aantal leds
48
dealer
Land Rover
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk