Lazer Interface Kan dubbele uitgang voor integratiekit

CAN Bus-interface biedt een effectieve oplossing voor het detecteren van voertuigverlichtingsactiviteit

Wordt geleverd met speciale bedradingsset en installatiegids

De CAN-businterface van Lazer biedt een effectieve oplossing voor het detecteren van zowel grootlicht- als zij-/positielichtactiviteit, waarbij het niet mogelijk is om een 12V-signaal aan de achterzijde van standaardkoplampen te detecteren.

CAN-LZR
€ 203,28
€ 203,28 € 168,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 203 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 203 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer CAN-interface dubbele uitgang voor integratiekit

De Lazer CAN bus interface is een effectieve oplossing voor het detecteren van grootlicht en zij/positie lichtsignalen waar 12V signalen aan de achterzijde van standaard koplampen niet gedetecteerd kunnen worden.

Deze interface is ontwikkeld in samenwerking met CanM8, een Britse fabrikant, en kan zowel grootlicht- als zij-/positielichtuitgangen identificeren. Hij is met name geschikt voor Lazer E-mark goedgekeurde LED-koplampen. Elke interface wordt geleverd met een speciale bedradingsset voor eenvoudige installatie.

De interface is uitgerust met een multifunctionele miniatuurstatus-LED die een aantal belangrijke gegevens aangeeft. Hij signaleert een correcte aansluiting op het CAN-systeem, toont activiteit op de CAN-bus en bevestigt de herkenning van de CAN-identiteit.

CAN-LZR