Basuri 20 geluidscontroledoos inclusief Baby Shark, mission impossible 12v-24v

Met deze controlebox kunnen nieuwe nummers worden afgespeeld zonder dat er een extra hoorn nodig is

Hij kan op 12/24v-voedingen worden gemonteerd

Hij is compatibel met alle soorten voertuigen, inclusief vrachtwagens, tractoren en auto's.

Luister naar de geluiden

K2214BASURI
€ 159,00
€ 159,00 € 131,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 159 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 159 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basuri 20-toons controlebox inclusief Baby Shark 12-24v

De Edition 3.0 controlebox is een innovatief apparaat waarmee je tot 20 verschillende melodieën kunt afspelen, waaronder de beroemde Baby Shark en Mission Impossible. Ideaal om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je auto, vrachtwagen, boot of ander voertuig.

Gemakkelijke, handige bediening

De Edition 3.0 control box is eenvoudig te gebruiken dankzij de centrale bedieningsknop. Druk gewoon op de knop om van de ene melodie naar de andere te gaan. U kunt ook het volume aanpassen om het gewenste geluidsniveau te krijgen.

Snel en eenvoudig te installeren

De installatie van de Edition 3.0 controlebox is snel en eenvoudig. Hij kan in elk voertuig met een 12-volt voeding worden geïnstalleerd. De bedrading is eenvoudig te installeren en vereist geen speciale elektrische vaardigheden.

Uitzonderlijke geluidskwaliteit

De Edition 3.0 controlebox is uitgerust met een hoogwaardige luidspreker die een uitzonderlijke geluidskwaliteit levert. Melodieën zijn helder en duidelijk, zelfs bij hoog volume.

Robuust en duurzaam

De Edition 3.0 controlebox is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor hij robuust is en bestand tegen stoten en weersinvloeden. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en de ontberingen van de weg te doorstaan.

Conclusie

Kortom, de Edition 3.0 controlebox is een ideaal accessoire voor iedereen die een vleugje persoonlijkheid aan zijn voertuig wil toevoegen. Dankzij het gebruiksgemak, de snelle installatie en de uitzonderlijke geluidskwaliteit is het een perfecte keuze voor bestuurders van auto's, vrachtwagens, boten en andere voertuigen die op zoek zijn naar een originele, gebruiksvriendelijke claxon.

Beschikbare geluiden:

  1. Toon
  2. Baby haai
  3. Als mama niet thuis is
  4. Paardrijden
  5. Kist dans
  6. De laatste aftelling
  7. Niveau
  8. Wilde liefde
  9. Nog steeds DRE
  10. Als je gelukkig bent en je het weet
  11. Zandstorm
  12. Bella Ciao
  13. Levan Polkka
  14. Missie onmogelijk
  15. De komkommer
  16. Gelukkige verjaardag
  17. Piraten van de Caraïben
  18. Hoog in de lucht
  19. TGV luchthoorn
K2214BASURI