Hadley 180 mm trompetkap

sneeuwkap voor trucktrompetten Hadley

180mm diameter gepolijst schild

in roestvrij staal

AC0928HAD
€ 48,40
€ 48,40 € 40,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 48 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 48 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hadley 180cm trompetpet

De Hadley Regular Snow Cap is een essentieel accessoire voor vrachtwagenbezitters en allerhande autoliefhebbers. Deze dop is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om Hadley persluchttrompetten te beschermen tegen externe elementen zoals sneeuw, regen, stof en vuil.

Hij is eenvoudig te monteren en wordt stevig bevestigd op bestaande Hadley trompetten en biedt extra bescherming tegen stoten en krassen. Het aerodynamische ontwerp optimaliseert de luchtstroom voor een efficiënte koeling van de trompet.

Bovendien is de Hadley Regular Snow Cap duurzaam en weerbestendig, zodat hij jarenlang de ontberingen van de weg kan weerstaan. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat hij lang meegaat.

Al met al, als je op zoek bent naar een kwaliteitsaccessoire om de prestaties van je luchthoorns Hadley te beschermen en te verbeteren, is de Hadley Regular Snow Cap de ideale keuze. Hij is eenvoudig te installeren en te onderhouden, maar toch robuust, slijtvast en betrouwbaar, en biedt essentiële bescherming voor je Hadley trompetten terwijl hij hun uiterlijk verbetert.

Je vindt dit essentiële accessoire voor je trompetten Hadley bij je Ducheminagt specialist.

AC0928HAD