• Alleen online

Basis Led Flash 4 Led oranje

Basis Led Flash 4 Led oranje

De Flash 4 LED oranje is een krachtig signalisatietoestel dat ontworpen is om uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden in uiteenlopende omstandigheden. Uitgerust met vier krachtige oranje LED-lampjes garandeert dit apparaat optimale helderheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Dankzij het robuuste ontwerp en de hoogwaardige constructie biedt deze LED-flitser een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor een langdurig betrouwbaar gebruik gegarandeerd is.

Deze oranje LED flitser is uitgerust met geavanceerde functies die geschikt zijn voor verschillende bewegwijzeringssituaties. Het snelle knippermechanisme zorgt voor een betere zichtbaarheid, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor nood-, veiligheids- of bouwsignaleringstoepassingen. Bovendien zorgt de fel oranje kleur voor een effectieve visuele waarschuwing, waardoor de aandacht snel en effectief wordt gevestigd op gevaarlijke gebieden.

Dankzij de eenvoudige installatie en uitgebreide compatibiliteit met verschillende systemen biedt deze LED-flitser opmerkelijke flexibiliteit voor veelzijdig gebruik. Of het nu voor hulpverleningsvoertuigen, bouwterreinen of speciale voertuigen is, deze oranje 4 LED flitser garandeert superieure prestaties en verbeterde veiligheid voor alle werkomgevingen. Het compacte ontwerp en de energiezuinigheid maken het een ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel duurzaamheid als hoge prestaties in één enkel signaleringsapparaat.

F0025ALR1
€ 28,98
€ 28,98 € 23,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 28 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 28 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,28.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

4 oranje LED flitser uit de Basic Led serie

De flitser heeft 6 standen en een vermogen van 12W

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 96mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Hoogte: 19mm

F0025ALR1

Klanten die dit product kochten, kochten ook: