Ledson Geellook halogeenlamp geel H11

Ledson Geellook halogeenlamp 24v H11

De LEDSON Yellowlook H11 24V halogeenlamp is een hoogwaardige lamp die is ontworpen om helder, duidelijk licht te leveren voor voertuigen die zijn uitgerust met een 24-volt elektrisch systeem. Met zijn gele weergave biedt hij een modern en origineel esthetisch effect dat de meest veeleisende bestuurders zal bevallen.

Technische specificaties

Deze LEDSON Yellowlook H11 24V halogeenlamp is voorzien van Xenonlook-technologie, die een helderder en efficiënter licht produceert dan standaard halogeenlampen. Hij is ook ontworpen om langer mee te gaan, waardoor hij een economische en praktische keuze is voor eigenaars van commerciële voertuigen.

Gemakkelijk te installeren

Naast de kwaliteitsprestaties is de LEDSON Yellowlook H11 24V halogeenlamp ook eenvoudig te installeren. De lamp kan worden gebruikt met de meeste elektrische systemen van 24 volt zonder dat adapters of extra weerstanden nodig zijn, waardoor het een ideale keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar een eenvoudige en praktische oplossing om de verlichting van hun voertuig te verbeteren.

Goedgekeurd door

De LEDSON Yellowlook H11 24V halogeenlamp is goedgekeurd en gemarkeerd met E, wat betekent dat hij wettelijk is goedgekeurd en veilig kan worden gebruikt op de openbare weg.

Conclusie

De LEDSON Yellowlook H11 24V halogeenlamp is een kwaliteitsvolle keuze voor bestuurders van bedrijfsvoertuigen die de verlichting van hun voertuig willen verbeteren en tegelijk een origineel esthetisch effect willen bieden. Dankzij de Xenonlook-technologie, de superieure levensduur en het installatiegemak is het een economische en praktische keuze voor alle bestuurders.

A250023
€ 19,07
€ 19,07 € 15,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

A250023

Dit vind je misschien ook leuk