Ledson Geellook halogeenlamp geel H1

Geel halogeenlampje van Ledson

De fitting van de Ledson lamp is H1

De Ledson halogeenlamp heeft een lichttemperatuur van 5000K

De Ledson lamp is geschikt voor grootlicht, dimlicht en mistlampen

e-goedgekeurd voor gebruik op de weg

A250013
€ 18,11
€ 18,11 € 14,97
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Yellowlook halogeenlamp geel H1

De Ledson Yellowlook halogeenlamp is een hoogwaardige lamp die is ontworpen voor bedrijfswagens, vrachtwagens en bussen die zijn uitgerust met een elektrisch systeem. Hij biedt een helder, duidelijk licht, vergelijkbaar met dat van standaard halogeen koplampen, met een modern geel effect voor een unieke stijl.

Geellook-technologie

Deze Ledson halogeenlamp maakt gebruik van geavanceerde technologie om helder geel licht en een betere zichtbaarheid te bieden, vooral in moeilijke weersomstandigheden zoals mist of regen. Het biedt ook verbeterde kleurwaarneming en contrast.

Langere levensduur

De Ledson Yellowlook halogeenlamp heeft een langere levensduur dan standaard halogeenlampen, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor eigenaren van bedrijfsvoertuigen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Gemakkelijk te installeren

De Ledson Yellowlook halogeenlamp is eenvoudig te installeren en kan met de meeste elektrische systemen van bedrijfsvoertuigen worden gebruikt. Er is geen extra weerstand nodig voor gebruik met vrachtwagens die zijn uitgerust met CANBUS.

Goedgekeurde lamp

De Ledson Yellowlook halogeenlamp is gemarkeerd met E, wat betekent dat de lamp is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een efficiënte en kosteneffectieve verlichtingsoplossing voor uw bedrijfsvoertuig, vrachtwagen of bus, dan is de Ledson Yellowlook halogeenlamp een ideale keuze. Met zijn geavanceerde Yellowlook-technologie, lange levensduur en eenvoudige installatie biedt hij een betere zichtbaarheid en een unieke look voor uw voertuig.

A250013

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: