Ledson LED lamp T10 W5W oranje 24v

Ledson LED lamp T10 W5W oranje 24v

Bent u op zoek naar een hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing voor uw 24V voertuig? Ledson heeft de oplossing voor u met de T10 W5W 5-SMD oranje LED. Deze LED-lamp is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie en biedt een uitzonderlijke helderheid om uw rijervaring te verbeteren.

De Ledson T10 W5W 5-SMD LED-lamp is een ideaal alternatief voor conventionele halogeenlampen. De lamp heeft een langere levensduur, een lager energieverbruik en een superieure helderheid, waardoor het een economische en praktische keuze is voor autobezitters.

De heldere oranje kleur van deze LED-lamp voegt een vleugje originaliteit toe aan je voertuig en kan je zichtbaarheid op de weg verbeteren, vooral bij weinig licht. Bovendien is de lamp eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal auto- en vrachtwagenmodellen.

Al met al is Ledson's LED T10 W5W 5-SMD een superieure LED-verlichtingsoplossing voor uw 24V voertuig. Het biedt eenvoudige installatie, uitzonderlijke duurzaamheid en een uniek oranje uiterlijk.

Verbeter nu uw rijervaring met deze hoogwaardige LED-lamp

A9341053
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

24 V oranje LED-lamp

De Ledson lamp heeft een T10 fitting (W5W).

Hij is gelijk aan 10W

De Ledson-lamp is geschikt voor parkeerverlichting, nummerplaatverlichting en binnenverlichting

Ook verkrijgbaar in 12v

A9341053

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: