Ledson LED lamp T10 W5W blauw 24v

Ledson LED lamp T10 W5W blauw 24v

Op zoek naar een hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing voor uw 24V voertuig? Zoek niet verder dan de T10 W5W 5-SMD blauwe LED van Ledson. Deze LED-lamp is speciaal ontworpen voor auto's en vrachtwagens van 24 V en biedt een uitzonderlijke helderheid en betrouwbaarheid.

De installatie van de Ledson Blue LED T10 W5W 5-SMD is eenvoudig dankzij het plug-and-play-ontwerp, waarmee u eenvoudig uw bestaande lampen kunt vervangen. Deze LED lamp heeft ook een langere levensduur dan traditionele halogeenlampen, wat betekent dat u op de lange termijn geld kunt besparen.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze LED-lamp helder, gelijkmatig licht zonder flikkering of verblinding, waardoor uw zichtbaarheid en veiligheid op de weg worden verbeterd.

Bovendien is de Blue LED T10 W5W 5-SMD van Ledson verkrijgbaar in blauw, waardoor uw voertuig er uniek en opvallend uitziet. Deze kleur is vooral populair bij liefhebbers van tuning en customisation van auto's.

Samengevat is de Blue LED T10 W5W 5-SMD van Ledson een eersteklas LED-verlichtingsoplossing voor uw 24V-voertuig. Het biedt eenvoudige installatie, uitzonderlijke duurzaamheid, verhoogde energie-efficiëntie en een unieke blauwe uitstraling. Profiteer nu van alle voordelen van deze hoogwaardige LED-lamp om uw rijervaring te verbeteren.

A9341054
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Blauwe LED lamp 24v

De Ledson lamp heeft een T10 fitting (W5W).

Hij is gelijk aan 10W

De Ledson-lamp is geschikt voor parkeerverlichting, nummerplaatverlichting en binnenverlichting

Ook verkrijgbaar in 12v

A9341054

Dit vind je misschien ook leuk