Ledson 42mm LED koud wit pendel lamp 12v

Ledson 42mm LED pendel lamp koel wit 12v

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame LED-verlichtingsoplossing, is de 42 mm witte LED pendellamp van Ledson een geweldige optie. Deze hoogwaardige LED-lamp is speciaal ontworpen voor helder, gelijkmatig licht met een lager energieverbruik dan conventionele lampen. Hij heeft 8 witte LED's en is eenvoudig te installeren zonder aanpassingen aan het elektrische systeem.

De voordelen

Deze banaan LED lamp met 8 witte LED's biedt een aantal voordelen. Hij biedt een superieure lichtkwaliteit, is bestand tegen schokken en trillingen en is ideaal voor ruwe omgevingen. Bovendien is hij zeer energiezuinig, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor al uw toepassingen.

Lange levensduur

Ledson's 42mm groene LED shuttle lamp is ongelooflijk duurzaam, met een levensduur tot 100.000 uur, wat neerkomt op meer dan 11 jaar continue werking. Ideaal voor gebruik binnenshuis, positioneringsverlichting, bordverlichting en vele andere toepassingen.

Conclusie

Concluderend, als u op zoek bent naar een LED shuttle lamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 42mm witte LED shuttle lamp in 12v-versie van Ledson een uitstekende keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, en profiteer van LED-verlichting van hoge kwaliteit voor al uw toepassingen.

A128581
€ 16,99
€ 16,99 € 14,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

42mm Witte 12v Banaan Diode Lamp

De Ledson shuttle lamp bevat 8 LED's

De spanning van de Ledson bananenlamp is 12v
De Ledson lamp is gelijk aan 10W

De afmetingen van de Ledson Banana lamp zijn:

  1. lengte: 42mm
  2. diameter: 11mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 24v

A128581

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk