Was rood ovaal positielicht met beugel

Was rood ovaal positielicht met beugel

Het Was rood ovaal markeringslicht is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en aantrekkelijke esthetiek te bieden voor je voertuig. Met zijn elegante ovale vorm en opvallende rode kleur voegt het een vleugje stijl en veiligheid toe aan je auto, vrachtwagen of ander voertuig.

Dit markeringslicht is uitgerust met geavanceerde technische kenmerken die het een ideale keuze maken om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren, zelfs in moeilijke rijomstandigheden. De robuuste, weerbestendige behuizing zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt rijden, wat voor weer het ook is.

Met zijn moderne LED-verlichtingssysteem biedt dit positielicht een hoge helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Dit zorgt voor maximale zichtbaarheid voor andere bestuurders en helpt het risico op ongelukken te verkleinen en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Dit rode ovale positielicht van Was is eenvoudig te installeren, compatibel met verschillende voertuigen en kan betrouwbaar op verschillende delen van je voertuig worden gemonteerd. Of je het nu installeert op de spatborden, bumpers of andere strategische locaties, het past perfect bij de esthetiek van je voertuig en voegt een vleugje stijl toe zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Kortom, het Was rood ovaal positielicht is een hoogwaardig verlichtingsaccessoire dat optimale zichtbaarheid en een aantrekkelijke styling biedt voor uw voertuig. De elegante ovale vorm, opvallende rode kleur, uitzonderlijke duurzaamheid en hoge lichtopbrengst maken het een ideale keuze voor alle veiligheids- en stijlbewuste bestuurders.

FG0535ZW47WW
€ 17,40
€ 17,40 € 14,38
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

was merk rood ovaal positielicht

het positielicht heeft een rode retroreflector en een positielicht op de omtrek van de rode retroreflector

Het rode achterlicht kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

Beugel inbegrepen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40 mm

aDR- en ECE-goedgekeurd

FG0535ZW47WW

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk