Was ovaal oranje positielicht met beugel

Was ovaal oranje positielicht met beugel

Het ovale oranje positielicht van WAS is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en stijlvolle verlichtingsoplossing voor zijn voertuig. Dit positielicht combineert een opvallend ovaal ontwerp met een fel oranje kleur, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid en een opvallende stijl.

Met zijn hoogwaardige constructie is dit positielicht ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. Het is gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Het positielicht is extreem helder en duidelijk, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien op de weg. Dankzij de geavanceerde technologie biedt het een gelijkmatige lichtverdeling en een groot bereik, waardoor de rijveiligheid wordt verbeterd.

De installatie van dit positielicht is eenvoudig en praktisch. Het is zo ontworpen dat het perfect op voertuigen past, met een nauwkeurige afstelling en probleemloze installatie. Bovendien is het compatibel met verschillende voertuigmodellen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor autoliefhebbers en autoprofessionals.

Kortom, de oranje ovale markeringsverlichting van WAS is een eersteklas autoaccessoire dat zowel een betere zichtbaarheid als een aantrekkelijke styling biedt. Met zijn superieure bouwkwaliteit, uitzonderlijke helderheid en eenvoudige installatie zal het zeker voldoen aan de behoeften van veeleisende bestuurders die het uiterlijk en de veiligheid van hun voertuigen willen verbeteren.

FG0534ZW47WW
€ 17,40
€ 17,40 € 14,38
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

was merk oranje ovaal positielicht

het positielicht heeft een oranje retro-reflector en een positielicht op de omtrek van de oranje retro-reflector

Het oranje zijmarkeringslicht kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

Beugel inbegrepen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40 mm

aDR- en ECE-goedgekeurd

FG0534ZW47WW

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk