Was wit ovaal positielicht met beugel

Was wit ovaal positielicht met beugel

Het Was wit ovaal positielicht is de perfecte keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Dit positielicht combineert een elegant ontwerp met geavanceerde functies om uitzonderlijke prestaties te leveren.

De ovale behuizing van het positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en weerstand tegen zware wegomstandigheden gegarandeerd zijn. De stralend witte kleur zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Het witte ovale positielicht is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt een hoge lichtsterkte bij een zeer laag energieverbruik. Deze energie-efficiëntie garandeert een lange levensduur en een lager brandstofverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Het positielicht heeft ook een dagrijlichtfunctie, wat betekent dat het continu kan worden gebruikt om de zichtbaarheid van je voertuig overdag te verbeteren. Dit helpt de verkeersveiligheid te verbeteren doordat andere bestuurders je gemakkelijker kunnen zien.

Dankzij de eenvoudige installatie en universele compatibiliteit past het Was witte ovale positielicht gemakkelijk op de meeste voertuigen. Of je nu een auto, vrachtwagen, motor of ander type voertuig hebt, dit positielicht is een praktische en effectieve aanvulling op je verlichtingssysteem.

Kortom, de Was wit ovaal positielicht combineert stijl, prestaties en functionaliteit. Met zijn robuuste ontwerp, hoge lichtopbrengst en eenvoudige installatie is het een ideale keuze om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg te verbeteren.

FG0536ZW47WW
€ 17,40
€ 17,40 € 14,38
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

was merk wit ovaal positielicht

het breedtelicht heeft een witte retroreflector en een positielicht op de omtrek van de witte retroreflector

Het witte breedtelicht kan verticaal of horizontaal worden gemonteerd

Beugel inbegrepen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 114mm
  2. Hoogte: 40mm

aDR- en ECE-goedgekeurd

FG0536ZW47WW

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk