Lazer Led lineair 27" 682mm 16200lm

Linear 24 Elite 682mm LED lichtbalk van Lazer

De ledbalk heeft geen positielicht

De lichtbundel van de ledbalk is vloed

De verlichting met hoge intensiteit biedt een eenvoudig ongeëvenaard niveau van verlichting in het gebied direct voor de cabine, terwijl de lengte van de lichtbalk zelf licht verspreidt naar de zijkanten, waardoor het werk veiliger en productiever wordt. omgeving

Met een hoogte van slechts 40 mm is de Linear 24 Elite LED bar een effectieve oplossing als de ruimte beperkt is

De Lazer Ledbar produceert een lichtstroom van 16200 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin

Afmetingen:

  1. lengte: 682mm
  2. Diepte: 62mm
  3. hoogte: 40mm

De bar is ECE goedgekeurd

RL0L24-FL-LNR
€ 762,30
€ 762,30 € 630,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 762 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 762 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,62.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Led Linear 24 flood bar 682mm 16200lm zonder positielicht

Lazer's Linear 24 LED flood light bar is een hoogwaardig product dat is ontworpen om optimale verlichting te bieden in een verscheidenheid aan toepassingen. Deze LED bar biedt een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor off-road voertuigen, vrachtwagens, boten en soortgelijke voertuigen.

De Linear 24 LED lichtbalk heeft een elegant lineair ontwerp en een robuuste constructie, waardoor hij zeer duurzaam is. Hij is uitgerust met 48 LED's van hoge kwaliteit, die een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur garanderen. De LED's die in deze balk worden gebruikt staan bekend om hun energie-efficiëntie, waardoor ze weinig energie verbruiken en toch helder en gelijkmatig licht geven.

Dit model is speciaal ontworpen met een vloedstraal, wat betekent dat het een brede verspreiding van licht over een groot gebied biedt. Dit maakt het een ideale keuze voor het verlichten van grote gebieden of voor gebruik in omstandigheden met weinig zicht, zoals 's nachts rijden of in mistige omgevingen.

De Linear 24 LED bar is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen stoten, water en stof, waardoor hij geschikt is voor de meest veeleisende omstandigheden. Hij is ook uitgerust met een efficiënt koelsysteem dat zorgt voor een optimale warmteafvoer, waardoor de LED's langer meegaan.

Kortom, Lazer's Linear 24 LED flood bar is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en veelzijdige verlichting. Of het nu voor professioneel of recreatief gebruik is, deze LED bar biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid en verbetert de veiligheid aanzienlijk in alle moeilijke lichtomstandigheden.

RL0L24-FL-LNR

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R10
Hauteur
40 mm
Lengte
680 mm
Lumen
16200lm
Lichtgevende afstand (1lux)
44m
Positie
Geen
Diepte
62 mm
type verbinding
DT
stroom
165W
Revêtement
5000
aantal leds
48
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk