Lazer Led lineair 18 21" oprijplaat 532mm 6750lm

Linear 18 532mm ledlichtbalk van Lazer

De Led-lichtbalk heeft geen positielicht

De Linear-reeks van Lazer vertegenwoordigt het beste extra platte extra grootlicht. De ledbalk biedt een perfect afgestemde lichtbundel voor dagelijks gebruik op de weg

Met een hoogte van slechts 40 mm is de Linear 18 ledstang een effectieve oplossing als de ruimte beperkt is

De Lazer Ledbar produceert een lichtstroom van 6750 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin

Afmetingen:

  1. lengte: 532mm
  2. Diepte: 62mm
  3. hoogte: 40mm

De bar is ECE goedgekeurd

RL0L18-LNR
€ 496,10
€ 496,10 € 410,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 496 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 496 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,96.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Led lineair 18 532mm 6750lm zonder positielicht

Lazer's Linear 18 LED strip is een hoogwaardig product dat is ontworpen om aan de meest veeleisende verlichtingseisen te voldoen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze LED stripverlichting uitzonderlijke prestaties in een compact formaat.

Uitgerust met 18 LED's met hoge intensiteit produceert deze stripverlichting een krachtig, gelijkmatig licht dat maximale zichtbaarheid in alle omstandigheden garandeert. De gebruikte LED's zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een lange levensduur en opmerkelijke energie-efficiëntie.

De Linear 18 is ontworpen om de meest extreme omgevingen te weerstaan. De stoot- en corrosiebestendige aluminium behuizing biedt optimale bescherming tegen de elementen, terwijl de duurzame polycarbonaatlens de LED's beschermt tegen stoten en krassen.

Deze LED stripverlichting is ook zeer veelzijdig. Hij kan op verschillende voertuigen worden gemonteerd, waaronder 4x4's, vrachtwagens en commerciële voertuigen, en biedt een veelzijdige verlichtingsoplossing voor gebruik off-road, in landelijke gebieden of in andere situaties waar meer helderheid nodig is.

De Linear 18 is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken montagesysteem, waardoor hij snel en veilig kan worden gemonteerd. Bovendien is hij compatibel met een groot aantal optionele accessoires, zoals extra montagebeugels en beschermkappen, die extra flexibiliteit bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kortom, de lineaire 18 LED-strip van Lazer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, duurzame en veelzijdige verlichting. Met zijn robuuste constructie, krachtige helderheid en installatiegemak is deze LED-lichtbalk een goede investering om je zichtbaarheid en veiligheid in alle situaties te verbeteren.

RL0L18-LNR

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Hauteur
40 mm
Lengte
533 mm
Lumen
6750lm
Lichtgevende afstand (1lux)
428m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
56°
Diepte
62 mm
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
63W
aantal leds
18
Marque
Lazer

Dit vind je misschien ook leuk